TV3 "Auksinis Valentinas“ tuoks įsimylėjėlius

Nors visi nuo sausio 1-osios sveikino vieni kitus su Baltojo Tigro metais, rytuose Naujieji bus pradėti skaičiuoti tik nuo pirmos Mėnulio jaunaties Vandenio ženkle. Šiais metais tai įvyks kaip tik meilės dieną - vasario 14-ąją.

TV3 „Auksinis Valentinas“ nusprendė, kad ši proga taip pat verta šventės, todėl studijoje susirinkusios poros ne tik mėgausis romantiškomis meilės akimirkomis, bet ir paminės netradicinę Naujųjų Metų šventę.

„Kadangi šiais metais Rytų Naujieji sutampa su Šv. Valentino diena, atsiranda didesnis akstinas švęsti. Jei ne meilės dieną, tai prasidedančius Baltojo Tigro metus. Studijoje netrūks ir kitų staigmenų. Iššūkius ir tradicijas laužyti mėgstantys studijos svečiai tuoksis, susižadės ir prisižadės. O visa tai užtvirtins ne tik televizijos kameros, tūkstančiai TV3 žiūrovų, bet ir santuokų biuro įgalioti asmenys“, - pasakoja „Auksinio Valentino“ šventės idėjos autorė Rasa Micachienė.

Pirmą kartą televizijos istorijoje studija bus paruošta tikrai santuokos ceremonijai. Šį kartą už jaunuosius viskuo pasirūpins laidos kūrybinė grupė ir vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė, viskas, ko trūks įsimylėjėliams - tai tik ryžto ir nuoširdžios meilės.

„Šiais laikais tuoktis galima kur tik širdis geidžia - ore, vandenyje, negyvenamoje saloje ar savo namo kieme. ‚Auksinis Valentinas' kviečia tapti santuokos televizijos studijoje liudininkais“, - intriguoja laidos kūrėjai.

Vasario 14-ąją Šv. Valentiną švęsti, drąsiems gyvenimo iššūkiams pasiryžti ir Baltąjį Tigrą prisijaukinti kvies ryškiausios Lietuvos pramogų scenos žvaigždės. Dainomis žiūrovus šildys „Yva“, „69 danguje“, „Pikaso“, Mundis ir „Electric ladies“, Paulius ir „Studentės“, Andriaus Rimiškis, „Širdelės“, Simona, Gabrielė, „Neo“, šokiais kaitins Rūta Ščiogolevaitė ir Deividas Meškauskas, Artur Bajor ir jo žmona Viktorija Engelgardt-Bajor, Karina Krysko ir Saulius Skambinas.


Šiame straipsnyje: Auksinis Valentinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių