TV3 atskleis vyriausiosios Latvijos raganos prognozes Lietuvos įžymybėms

TV3 žiūrovų laukia intriguojantis susitikimas su nepaprasta moterimi. Veidas, nuo kurio niekada nedingsta šypsena, ilgi garbanoti į šalis išsidraikę tamsūs plaukai ir skvarbios, regis, kiaurai žmogų permatančios akys.

Tačiau ne dėl šių išorinių bruožų Ingą Janovskają aplinkiniai vadina ragana, bet dėl nepaprastų sugebėjimų padėti žmonėms. Beje, šis žodis moters visiškai neįžeidžia.

„Rusiškai žodžio „vedma“ šaknis yra „vedat“ ir reiškia žinojimą, o tai juk vertybė, tad ko turėčiau įsižeisti? - spinduliuodama plačia šypsena sako Rygoje gyvenanti vyriausioji Latvijos ragana.

Tarp I. Janovskajos klientų - garsios bei įtakingos Europos įžymybės, kurios žiniuonės pagalbos ieško tuomet, kai atsiduria kryžkelėje ir nebežino kaip elgtis. Šaolinio vienuolyne, pas Tibeto išminčius ir net pas paties Himlerio astrologą Sergejų Vronskį gydymo bei pasaulio pažinimo paslapčių sėmusi Inga įspėjo ne vieną kataklizmą, tarp jų - ir tragiškus rugsėjo 11-osios įvykius.

„Manote, mano sugebėjimai - tai laimė? Toli gražu ne, tai sunki našta, tačiau nieko padaryti negaliu - tokia mano karma, - tikina moteris, į kurią dėl išsakytų pranašysčių jau tris kartus buvo kėsintasi. - Visus kartus nelaimių išvengiau, tačiau paskutinįjį ėjau su vaikais ir kai pagalvojau, kad kulkos galėjo pataikyti į juos, kantrybė trūko. Dabar esame pasisamdę seklių agentūrą, kuri mane ir saugo.“

I. Janovskaja laikosi griežtų etikos taisyklių - niekada nepadeda žmogui, jei jis to neprašo, atsako tik į jo paties užduotus klausimus ir niekada neatskleidžia svetimų paslapčių. Vis dėlto, po ilgų įkalbinėjimų, laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjams vyriausioji Latvijos ragana sutiko papasakoti apie tai, kas laukia kai kurių mūsų šalies įžymybių.

„Tačiau jokiu būdu nekalbėsime apie besilaukiančias moteris - tai neetiška ir nedora“, - įspėja į Rygą atvykusius žurnalistus.

O tai, ką jie išgirdo apie Lietuvos vairą savo rankose laikančius pirmuosius valstybės asmenis ir garsius pramogų pasaulio bei sporto atstovus, šokiruos ne vieną. „Šito į laidą nedėkite, - kone po kiekvienos pranašystės įspėdavo I. Janovskaja. - Nebereikia, kad į mane šautų.“

Ar premjerui Andriui Kubiliui pavyks Lietuvą ištraukti iš ekonominės krizės gniaužtų? Ar Prezidentė Dalia Grybauskaitė sulauks laimės asmeniniame gyvenime? Kokią vaikystės paslaptį saugo Seimo pirmininkė Irena Degutienė? Kodėl iki šiol darniai gyvena Inga ir Arūnas Valinskai, nors jau keletą metų garsiausi astrologai pranašauja šios poros skyrybas? Ar sugebės suvystyti nusižiūrėtus krepšininkus pramogų pasaulio blondinės Nijolė Pareigytė ir Oksana Pikul? Kas ateity laukia Džordanos Butkutės?

Atsakymai į šiuos ir daugybę kitų intriguojančių klausimų laidoje „Gyvenimas yra gražus“ - jau šį pirmadienį, 20.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių