TV3 „Aistrų pakrantėje“ teisėjauti pradeda Tina ir A.Butkus

Išaiškėjus pirmajai porai, žengsiančiai į "Aistrų pakrantės" superfinalą, rojaus kampelis Viduržemio jūros pakrantėje sulaukė naujų gyventojų.

Kol pirmieji superfinalininkai Audra ir Nerijus džiaugiasi iškovota teise varžytis dėl patekimo į šokių projektą "Šok su manimi", "Aistrų pakrantėje" karštas kovas pradeda naujas dvyliktukas.

Šįkart iš devynių vaikinų sau poras rinksis trys merginos. Tačiau tai ne vienintelis pasikeitimas karštajame vasaros projekte. Vietoje į Lietuvą išvykusių komisijos narių Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko dalyvių aistras vertins "Tina Dance" studijos įkūrėja ir vadovė Tina bei šokėjas, daugkartinis pasaulio ir Europos čempionas Andrius Butkus.

"Aistrų pakrantėje" Ineta ir Deividas taip susidraugavo, kad net sutiko drauge dalyvauti antrajame "Šok su manimi" sezone. Ar tik nebus jie puikus pavyzdys naujiems teisėjams? Projekto atstovai kol kas tokios versijos nepalaiko.

"Kai Tina "Aistrų pakrantėje" pagaliau ištaikė progą po sunkių darbų pailsėti ir pasilepinti saule prie jūros, Andrius Butkus jau pirmomis atvykimo dienomis pareiškė, kad atvyko ne tik poilsiauti. Kol Tina mėgaujasi kurorto privalumais, Andrių nuo pat ryto galima matyti liejant prakaitą viešbučio treniruoklių salėje. Kol kas jų veikla gana skirtinga", – apie naujus komisijos narius pasakojo "Aistrų pakrantės" rengėjai.

Pagal individualią treniruočių programą dirbantis profesionalus šokėjas Andrius Butkus teigė, kad sportavimas treniruoklių salėje yra puikus būdas ne tik palaikyti sportinę formą, bet ir pailsėti. "Kai raumenys dirba – protas ilsisi", – juokėsi šokėjas.

Tina ir Andrius nebus vieninteliai žinomi veidai naujose "Aistrų pakrantės" serijose. Šokių partnerius iš devynių vaikinų sau rinksis ir jau Lietuvos žiūrovams pažįstamos praeitų metų "Šok su manimi" dalyvės: su humoristu Justinu Jankevičiumi šokusi Rasa Židonytė ir su "Neo" dainininku Mariumi Kiltinavičiumi tik per plauką į projekto finalą nepatekusi Eglė Straleckaitė. Trečioji projekto mergina – būsimoji medikė Brigita.

Naujas dalyvių dvyliktukas ir vertintojų darbą pradedantys Andrius Butkus bei Tina – šį vakarą 21 val. TV3 projekte "Aistrų pakrantė".


Šiame straipsnyje: Aistrų pakrantėTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių