TV šou Povilą Vanagą ir Margaritą Drobiazko pavertė konkurentais

Antrojoje Pirmojo Baltijos kanalo projekto „Ledynmetis. Profesionalų taurė“ laidoje Margaritos Drobiazko partneriu tapo Pasaulio čempionas Maksimas Šabalinas.

Tuo tarpu Povilui Vanagui šokio kompoziciją teko kurti kartu su Europos čempione Marija Petrova. Pasipuošę stilingais ir spalvingais 50-ųjų ir 60-ųjų metų kostiumais, čiuožėjai demonstravo kompozicijas pagal visiems puikiai žinomas dainas „Putting On The Ritz“, „It Don't Mean a Thing“, „Let It Be“ ir t.t.

Praėjusios laidos lyderis Povilas ir Marija Petrova savo kompoziciją kūrė pagal nuotaikingą ir daugeliui vaikystę primenančią dainą „Blue Canary“. Tiesa, abu čiuožėjai mėgėjų sporte anksčiau demonstruodavo skirtingas čiuožimo rūšis: Marija – čiuožimą porose, Povilas – šokius ant ledo. Todėl repetuodami savo numerį jie daugiausiai laiko skyrė ne čiuožimo technikos tobulinimui, o kompozicijos vientisumui. Deja, komisijos įvertinimai pasirodė kiek netikėti – jie porai skyrė 11,76 balo.

„Man patiko šokio pradžia, bet antroji jo dalis buvo silpnesnė“, – sakė komisijos narė Tatjana Tarasova. O štai Jelenai Čajkovskajai šokis patiko: „Tai labai sudėtingas, filosofinis, gyvenimiškas ir susimąstyti verčiantis numeris. Nors gali pasirodyti, kad trūko aukštų pakilimų, bet čia jie ir nebuvo reikalingi“. Komisijos narė už techniką ir artistiškumą čiuožėjams skyrė po 6 balus.

„Šokdami jautėme didelį malonumą. Džiaugėmės, kad sukūrėme mažą spektaklį. O dėl pakilimų – mūsų manymu, čia neturėjo būti jokių akrobatinių triukų, nes šokis labai subtilus, grakštus“, – sakė Marija. „Tiesa, mažiausiai trys pakilimai vis dėlto buvo. Tiesiog kai kurdami numerį improvizavome, supratome, kad daug sudėtingų ir aukštų pakilimų čia nereikia. Nenorėjome nutolti nuo tradicinio dailiojo čiuožimo, todėl šokį padarėme labai juokingą, vaikišką“, – pridūrė Povilas.

Tuo tarpu Margaritos Drobiazko partneriu antrojoje laidoje tapo Pasaulio čempionas Maksimas Šabalinas. Savo šokiui sportininkai pasirinko aistringą Milvos dainą „Rinascero“. Pasak čiuožėjų, jiems buvo labai lengva dirbti kartu, tarsi jie jau seniai yra pora. Bet ir ši pora negalėjo džiaugtis aukščiausiais įvertinimais – komisija jiems skyrė 11,74 balo. Pasak Natalijos Bestemjanovos, be savo partnerio Povilo Vanago Margarita atrodė pasimetusi, todėl duetas neatrodė organiškai. „Visa tai labai įdomu, bet mano manymu, šiandien darbas kojomis buvo nepakankamas, kaip to reikalauja Pjaccolla“, – pažymėjo Tatjana Tarasova.

Kur kas sėkmingiau laidoje startavo laidos prodiuseris bei treneris Ilja Averbuchas, kuris pakeitė netikėtai dėl traumos projektą palikusį Vitalijų Novikovą. Poroje su Albena Denkova jiedu sušoko pagal Haris Alexiou dainą „Nefeli's Tango“. Aukščiausius balus gavęs Ilja pripažino, kad varžytis su kitais dalyviais jam bus sunku, bet patikino, jog stengsis padaryti viską ir nepavesti savo partnerių. Kaip seksis jam bei Lietuvos atstovams pelnyti komisijos nuolankumą – žiūrovai pamatys jau šį šeštadienį, 18:45 per PBK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lile

Lile portretas
kada gi nustosite rasineti apie kazkur , Rusijoje jau pora desimtmeciu gyvenancius , atsibodusius visiems , pensininkus ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių