TV primadonai A.Žukauskienei dabartinės žvaigždės kelia siaubą

Grįžti į straipsnį

pritariu

pritariu portretas
Abiem rankom pritariu p.Algimantai!Nusiures,pigus,beskonis ir t.t. dabar TV pasaulis-ner ka ziuret...

v.

v. portretas
Pritariu ir todel televizijos is viso neziuriu. Zinias pakanka perskaityti kompiuteryje, o laisvu laiku geriau knygas paskaityti. Dar gerai, kad bent puikiu knygu isleidzia....

ziuriu

ziuriu portretas
ziuriu tik LTV2

Gryna tiesa

Gryna tiesa portretas
Lietuvos televizija išsigimė į degradavusių ar neišsivysčiusių į normalius gyvūnų rodymą TV priemonėmis. Vietoje to, kad žiūrėti tas šlykštynes, geriau nusipirkti satelitinę anteną. Joje daug nemokamų aukštos kokybės TV laidų. Gaila, kad užsienio kalbomis, bet galima ir jų išmokti.

X

X portretas
Pritariu p. Algimantai. Tik atmintyje išliko ir jos pačios interviu apie save. Netgi kaip vietoje mankštos rytais koja bando parašyti savo vardą ore. Aišku kai "žvaigžde" daromi kvaili, intrigantai, garsėjantys skandalais, tai jau vaizdelis ne koks. Kažkaip klaiku juos matyti šalia seimo narių, žurnalistų, politologų. Jau ne juokinga vos ne kasdien skaityti kaip "skoningai" viena "ponia" rengiasi ir kur ji dirbs artimiausiu metu, kaip ieško būdama senutė savo pamestos motinos.

V ASE

V ASE portretas
siuolaikynes zvaigzdes slykstu ziureti ka rodo televizija ,ismoko koja audsciau pakelti ir viena dainele neaiskiais zodziais ismokti jau zvaigzde ,vemt norisi matant tokias zvaigzdes ,kas antra diena keicia partnerius palieka mazus vaikus tai kriminalas o ne zvaigzdes.Supuvo televizija per tas zvaigzdes jei ne ziniu laidos ir kitos rimtos laidos butu smagu kad ju net nebutu tokiu tele kanale.

Palyginimui

Palyginimui portretas
Žiūrėti lietuvišką TV tai kaip murdytis išmatų duobėje.

teisingai

teisingai portretas
pas mus zurnalistai stengiasi surasti kuo kvailesni ir rodyti ,rodyti per tele.arba su veikejais-niekadejais pvz. kaip venckiene.manau tik patvorys gali teigti ,kad ji gera teiseja,taip ir bruka zmonems i galvas nesamones,arba zudika stengiasi paversti didvyriu. vertybes apsiverte aukstyn kojom ir zulnalistu pagalba ,o zmogeliai ir itiki.

staska

staska portretas
Graziai!! ta Algimanta dar atrodo........

Mila

Mila portretas
Tikra tiesa,kad ,slykstu ziureti i tas vadinamas zvaigzdutes,vis tas pacias, tik kaskart vis vulgaresnes.Mazai ziurejau televizija,o dabar po ziniu isvis isjungiu.Dabar supratau,,kodel pries 30metu apsilankes turtingas giminaitis is JAV sake,kad jie neturi televizoriaus, nes seimoje auga vaika ir tevai nenori ju luosinti.Laidu vedejai draikosi ir blevyzgoja,sakinio nesugeba suregzti be keliu kalbos klaidu.Seniau tokiems vedejams pirmoji laida butu paskutine.

JURA

JURA portretas
Nesuprantu,kokiais kriterijais remiantis yra priimami laidu vedejai,jeigu net valstybineje televizijoje kai kurie vedejai nesugeba suregzti sakinio be kalbos klaidu,o ka jau kalbeti apie tarti ,dikcija.Sako,dar lyg ir esanti valstybine kalbos komisija-kur ziuri ponia Smetoniene,kuriai kazkada Pupkis padejo isgarseti.Bet Smetonos-liberalus zmones-kiekvienas gali kalbeti,kaip nori.Ko nepadare caras ,sovietai,ta padarys sie kalbininkai(kabutese-gal girdejote kas nors ,kokius kalbos veikalus jie yra parase)?

klausimas

klausimas portretas
nuo kada eiline , pilka '' zurnaliste '' A. Zukauskiene tapo '' tv primadona'' ? Man tai ji pati visada kele siauba ?

Man

Man portretas
tik įstrigę jos žodžiai viename interviu apie dukrą-nepatiko kad ištekėjo už amerikiečio ir išvyko tai tol graužė kol išardė šeimą ir ta grįžo... iš veido nepanaši į gerą žmogų, ir visai man ji ne primadona. O LTV mano mėgstamas kanalas ir jame daug puikaus jaunimo-Stakėnas, Žiedas, Pečiulytė, Naudžius, taip pat grandai Čekuolis ir Miliūtė.

Ema

Ema portretas
Žurnalistė A. Žukauskienė man irgi ne labai patiko, bet straipsnio mintys teisingos, nors lyginant su dabartiniais žurnalistais, tai jinai "auksinė"

elze-JURAI

elze-JURAI portretas
Smetona su kažkuo yra parašęs tokį siaubingą lietuvių kalbos vadovėlį 11-12 kl.Toks niekalas buvto kemš.amas vaikams 5 smegenis.. Gal db jau ne, nebežinau. Už tą biznį, žmonęsa kalbėjo, namuką lyg tai susirentė su žmonike...

to - 13

to - 13 portretas
visiskai pritariu jusu nuomonei .

tikras lietuvis

tikras lietuvis portretas
Žukauskienė nebuvo objektyvi. Ji buvo angažuota landsbergininkė.

forget

forget portretas
dabartines "žvaigždes' geriausiu atveju kas nors dar prisimena po metų, o po 25........jų "žybtelėjimas" lygus NULIUI.

ATGAILAUKITE

ATGAILAUKITE portretas
I korintiečiams 15: 42 Taip ir su mirusiųjų prisikėlimu. Sėjamas gendantis kūnas, prikeliamas negendantis. 43 Sėjamas negarbingas, prikeliamas šlovingas. Sėjamas silpnas, prikeliamas galingas. 44 Sėjamas sielinis kūnas, prikeliamas dvasinis kūnas. Yra sielinis kūnas ir yra dvasinis kūnas. 45 Taip ir parašyta: „Pirmasis žmogus Adomas tapo gyva siela“; paskutinysis Adomas – gyvybę teikiančia dvasia. 46 Bet ne dvasinis pirmiau, o sielinis, ir tik po to dvasinis. 47 Pirmasis žmogus – iš žemės, žemiškas; antrasis žmogus – Viešpats iš dangaus. 48 Koks buvo žemiškasis, tokie yra ir žemiškieji, o koks yra dangiškasis, tokie yra ir dangiškieji. 49 Ir kaip nešiojame žemiškojo atvaizdą, taip nešiosime ir dangiškojo atvaizdą. 50 Bet aš jums, broliai, sakau, kad kūnas ir kraujas nepaveldės Dievo karalystės, ir kas genda, nepaveldės to, kas negenda. 51 Aš jums atskleidžiu paslaptį: ne visi užmigsime, bet visi būsime pakeisti, – 52 staiga, viena akimirka, skambant paskutiniam trimitui. Trimitas nuskambės, ir mirusieji bus prikelti negendantys, o mes būsime pakeisti. 53 Nes šis gendantis turi apsivilkti negendamybe, ir šis marus apsivilkti nemarybe. 54 Kada šis gendantis apsivilks negendamybe ir šis marusis apsivilks nemarybe, tada išsipildys užrašytas žodis: „Pergalė prarijo mirtį! 55 Kurgi, mirtie, tavo geluonis? Kurgi, mirtie, tavo pergalė?“ 56 Mirties geluonis yra nuodėmė, o nuodėmės jėga – įstatymas. 57 Bet dėkui Dievui, kuris duoda mums pergalę per mūsų Viešpatį Jėzų Kristų! VIENA NUODĖMĖ = MIRTIS. BE JĖZAUS KRISTAUS TU NEGYVENSI. JIS KENTĖJO IR MIRĖ ANT KRYŽIAUS, O VĖLIAU PRISIKĖLĖ! JIS TAI PADARĖ DĖL MŪSŲ! ATGAILAUK! IR PRIIMK JO IR JO TĖVO DOVANĄ - AMŽINĄ GYENIMĄ; ARBA ŽŪSI... Joelio 2: 13 Persiplėškite savo širdis, ne rūbus! Gręžkitės į Viešpatį, savo Dievą, nes Jis yra maloningas ir gailestingas, lėtas pykti ir didžiai geras bei susilaikantis nuo bausmės.

Jonas

Jonas portretas
Visiskai pritariu 12 -tam komentarui! Pilka, atsiprasau, dazyta geltonai, televizijos zurnaliste! Panorama, "Algimanta Zukauskiene kalbina", "Moteru laime", dirbo moteriske, tas teisybe. Bet pavadint primadona! Siek tiek perlenkta. Zurnalistinio solidarumo rasinys....

Galerijos

Daugiau straipsnių