Trys vienas kito negalintys pakęsti jaunuoliai tapo išskirtine grupe

Kas įvyksta tada, kai į vieną grupę suburiamos trys ekscentriškiausios projekto asmenybės? Grupė sulaukia ne dvigubai, o trigubai daugiau gerbėjų dėmesio! Tokią išvadą galima daryti, kai apie patekusius į TV3 televizijos projekto „X Faktoriaus“ Top 12-uką reperius Dominyką, Viktoriją ir Ingridą socialinėje erdvėje nebetyla komentarai. Kokia bomba sprogs jau šį sekmadienį, gruodžio 16-ąją, 19.30 val. prasidėjus tiesioginėms „X Faktoriaus“ transliacijoms?

Šoko būsenai praėjus, trys jauni, charizmatiški ir ambicingi žmonės įvertino jiems „X Faktoriaus“ teisėjų – Rūtos Ščiogolevaitės, Sauliaus Prūsaičio, Sauliaus Urbonavičiaus-Samo ir Vytauto Šapranausko – suteiktą malonę – susiburti į grupę ir tęsti kovą „X Faktoriuje“ trise.

„Netikiu, kad gyvenime kas nors būna veltui. Aš tikiu likimu, todėl tai, kad mus sujungė į grupę, – tik į naudą“, – džiaugiasi garsaus operos solisto dukra Viktorija Vyšniauskaitė.

Individualistais besivadinanti ir solinės karjeros siekianti trijulė teigia, jog, metę į šalį savo asmenines ambicijas, visi trys susitelkė į grupės gerovę. „Daug būname kartu, esame susibendravę, stengiamės, kad kiekvienas išlaikytų savo stilių ir reikšmę grupėje. Išlaikomas kiekvieno interesas pasireikšti“, – pasakoja Viktorija, kurios nusižengimai grupėje jau pamiršti.

Karštai kibę į darbus Dominykas, Viktorija ir Ingrida žiūrovams pažada jau šį sekmadienį tiesioginio eterio metu ne tik nuostabią dainą, bet ir įspūdingą reginį. „Mes duosime trigubai energijos, trigubai įvairovės ir trigubai kontrasto“, – intriguoja su teisėju Sauliumi Prūsaičiu, garsėjančiu novatoriškais sprendimais scenoje, savo pasirodymą ruošianti naujai sukurta grupė.

Jau šį sekmadienį tiesioginiame eteryje pasirodys auksinis „X Faktorius“ dvyliktukas: V. Šapranausko ruošiami Petras Daunys, Martynas Kavaliauskas ir Nojus Bartaška, R. Ščiogolevaitės vadovaujami Aleksandra Metalnikova, Saulius Šivickas ir Justas Ašmantas; Samo diriguojami Kristina Radžiukynaitė, Ugnė Valinčiūtė ir Giedrė Vokietytė bei S. Prūsaičio ruošiamos grupės „Roxy 5“, „Roses“ ir Dominyko, Viktorijos ir Ingridos trijulė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mociute

mociute portretas
taigi specialiai jus sumete i kruva , saunuoliai kad sugebejote savo aistras paversti daina, laikykites is pasiutimo, darykit sau karjera ir visiem pakas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių