Trečiojoje „Triumfo arkoje“ - tik profesionalai

Vėlų pirmadienio vakarą įvyko trečiasis "Triumfo arkos" sezono atidarymas. Jame - net keletas pokyčių.

Siekdami sustiprinti "Triumfo arką" vokaliniu požiūriu, projekto organizatoriai nusprendė konkursą rengti tik profesionalams. Kaip teigė prodiuseris Ričardas Rickevičius, iš daugiau kaip 50 norinčiųjų dalyvauti projekte pavyko atrinkti 20 stipriausią balsą turinčių atlikėjų. LTV projektas šiemet sulaukė ypač didelio dėmesio – kandidatų daugiau nei buvo stojančių į Lietuvos muzikos ir teatro akademijos vokalo specialybę.

Pirmadienio vakarą pasirodė pirmieji dešimt dalyvių. Likę projekte atsidurs tuomet, kai iškris pirmieji.

Kita naujovė - projektas tapo tarptautinis. Pasirodyti projekte veržėsi ne tik lietuviai, bet ir solistai iš Kazanės, Rygos, Bukarešto. Organizatoriai porina, kad užsienyje reklamuotis nereikėjo. Esą projektą reklamavo atlikėjai iš Berlyno, Vienos ir Rygos. "Projektas turi savo auditoriją ir yra žinomas tarp tam tikrų sluoksnių", - pridūrė R. Rickevičius.

Anot prodiuserio, šiemet komisijos ir žiūrovų balsas bus svaresnis, o pati kūrybinė kova įtemptesnė.

Pirmojoje "Triumfo arkoje" atlikėjai dainavo ištraukas iš operečių ir roko operų, antrojoje - dainas iš kino filmų, o šiemet karaliaus neapolietiškos dainos ir romansai. Be  to, populiariosios klasikos kūriniams naujų atspalvių suteiks naujas projekto simfoninis orkestras, vadovaujamas Martyno Staškaus.

Pagrindinio prizo projekto organizatoriai neišdavė ir aiškino, kad jis dar yra tikslinamas.

Trečiąjį "Triumfo arkos" sezomo atidarymą žiūrovai galės išvysti spalio 3-ąją. Projektas bus rodomas sekmadieniais, bet netiesiogiai. Konkursą, kaip ir anksčiau, ves Laura Imbrasienė ir Giedrius Masalskis. Tačiau kas vietoj Mariaus Jampolskio kalbins solistus ir kas praneš tiesioginio balsavimo rezultatus, dar paslaptis.


Šiame straipsnyje: Triumfo arka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Air Jordan 13 Retro Black Black White sale

Air Jordan 13 Retro Black Black White sale portretas
http://www.karatechcnc.com/?keyword=Air-Jordan-V-Black-Laney-Black/Yellow/Royal-for-sale&id=4302Air Jordan V Black Laney Black/Yellow/Royal for sale Air Jordan 13 Retro Black Black White sale http://www.karatechcnc.com/?keyword=Air-Jordan-13-Retro-Black-Black-White-sale&id=1575
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių