Trakų pilyje vyskančiame „Stebuklas 2013“ prie pulto stos T. Goldas

Pernai tūkstančius kūnų iki paskutinio prakaito lašo išsunkusi įspūdingoji šokių muzikos naktis „Stebuklas" rugpjūčio 2-ąją sugrįš į Trakų pilį. Pirmoji skelbiama vakaro žvaigždė – didžėjus ir prodiuseris iš Berlyno Thomas Goldas.

Išskirtinė naktis tiems, kurie jauni, madingi, kupini energijos ir meilės geriausiai planetoje šokių muzikai. Linksmybės be stabdžių ir suvaržymų, šokių ritmu sujungiančios širdis, o vardais, atmosfera ir pasirodymų kokybe prilygstančios garsiausiems pasaulio elektroninės muzikos festivaliams „Tomorrowland„ ar „Creamfields“. Vakarėlis su nepriekaištingu įgarsinimu, apšvietimu ir dekoracijomis, pro kurio duris įžengęs iš tiesų gali jaustis likusį pasaulį ir visus jo rūpesčius palikęs už nugaros.

Tokius tikslus sau iškėlę „Stebuklo„ rengėjai kviečia patirti naują nuotykį tarp Trakų pilies sienų. Iš tų, kurie pernai rugpjūtį šėlo „Stebukle“, atminties dar tikrai neišsitrynė vakarėlis, kuriame rankas į viršų kelti vertė grupės „Swedish House Mafia" narys Steve'as Angello.

Lietuvos publikos ir nuostabios pilies aplinkos sužavėtas šokių muzikos aikštelių dievukas jau tada užsiminė, kurį didžėjų prie pulto būtų verta pamatyti 2013-aisiais. „Swedish House Mafia„ ir vokiečių žvaigždės ryšiai – itin stiprūs. Pagyrimų Thomas Goldas sulaukia ne tik iš jo, bet ir iš kito „švedų mafijos“ nario Axwello, kuris savo įrašų kompanijoje „Axtone" yra išleidęs ne vieną šio vokiečio plokštelę.

Kūrybingas prodiuseris ir didžėjus scenoje – jau keliolika metų, o itin smarkiai elektroninės muzikos vandenis drumsti pradėjo praėjusio dešimtmečio viduryje.

Jo sukurtas „Delerium„ dainos „Silence“ remiksas 2008-aisiais buvo vienas geriausiai parduodamų šokių muzikos įrašų interneto parduotuvėje „Beatport„ ir joje pelnė geriausio progressive house kūrinio titulą. 2009-aisiais su Matthiasu Mencku įrašytas kūrinys „Everybody Be Somebody“ užkariavo daugelio šalių topų viršūnes.

Šiandien Thomas Goldas gali pasigirti įspūdingu sukurtų remiksų sąrašu – naują išradingą skambesį jis suteikė „OneRepublic„, Lady Gagos, Sanderio van Doorno, Fatboy Slim, Fergie, Paulo van Dyko, Ericko Morillo ir begalės kitų garsenybių kūriniams. Remiksas, kurį Thomas Goldas sukūrė Adele dainai „Set Fire To The Rain“, interneto portale „YouTube" peržiūrėtas 15 milijonų kartų – tai įspūdingas skaičius bet kuriam elektroninės muzikos atlikėjui.

„Pacha„, „Privilege“, „Ministry Of Sound„, Majamio muzikos konferencija, festivalis „Tomorrowland“ - į svarbiausias pasaulio šokių aikšteles kelią prasiskynęs vokietis, regis, sugeba gyventi be miego.

Per vieną mėnesį jis gali surengti pasirodymus Brazilijoje, Meksikoje, Argentinoje, Japonijoje, Dubajuje, Rusijoje, Kanadoje, Indijoje, JAV, keliose Europos valstybėse – ir dar surasti laiko išleisti keletą kūrinių.

„Jo atsidavimas muzikai ir darbštumas – esminės savybės, dėl kurių Thomas yra išskirtinis. Jo grojama muzika – eklektiška, bet ji visada sukuria sprogimo įspūdį", - sako berlyniečio talentu besižavintis Steve'as Angello.

Kelis tūkstančius žmonių pernai subūrusi fiesta „Stebuklas" šiais metais Trakų pilį vėl pavers didžiuliu klubu po atviru dangumi. Thomas Goldas – ne vienintelis vakaro dalyvis,  programos detalės bus atskleidžiamos žingsnis po žingsnio.

Bilietus į festivalį „Stebuklas 2013“ jau nuo balandžio 3 d. 10 val. pirmiausia galės įsigyti koncertą organizuojančios kompanijos „BDG Music Group„ klubo nariai. Registracija į „BDG Music Group“ koncertų klubą jau vyksta Internetiniame puslapyje www.bdg.lt. Vieša prekyba bilietais prasidės nuo balandžio 4 d. 10 val. ryto visose „TicketPro" kasose bei www.ticketpro.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių