Tomui Cruise'ui dėl išpažįstamo tikėjimo kliuvo nuo Ruperto Murdocho

„News Corp“pirmininkas Rupertas Murdochas sekmadienį „Twitter“ užsipuolė Tomą Cruise'ą, kurį pavadino antru ar trečiu pagal rangą žmogumi „baimę keliančių“ scientologų hierarchijoje.

Filmų „Neįmanoma misija“ (Mission: Impossible) žvaigždė T.Cruise'as jau seniai yra Scientologijos Bažnyčios, kurią kai kas vadina sekta, narys. Aktoriaus pavardė penktadienį vėl sumirgėjo laikraščių antraštėse - buvo pranešta, kad jo žmona, taip pat aktorė Katie Holmes, pateikė skyrybų prašymą ir siekia viena turėti visas jųdviejų dukters Suri globos teises.

„Scientologija vėl naujienose. Labai keistas kultas, bet susiję dideli, dideli pinigai, o Tomas Cruise'as yra arba numeris du, arba (numeris) trys hierarchijoje“, - sekmadienį „Twitter“ parašė žiniasklaidos magnatas R.Murdochas.

Vėliau tą pačią dieną jis parašė dar vieną žinutę: „Stebėkit, (kaip) plėtosis Katie Holmes ir scientologijos istorija. Kažkas dėl tų žmonių kelia baimę, galbūt net (yra) blogis“.

Dar maždaug po valandos R.Murdochas pripažino, kad jo žinutės bus įvertintos prieštaringai: „Kadangi scientologija patvitino šimtus atakų. Tikėkitės, kad jie stiprės ir blogės, ir, galbūt, grasins. Vis tiek laikausi savo“.

Ne taip dažnai toks garsus žiniasklaidos magnatas kaip R.Murdochas, kurio „News Corp“ priklauso televizijos „Fox“ tinklai, kino studijos ir įvairios žiniasklaidos priemonės visame pasaulyje, viešai užsipuola tokią ryškią kino žvaigždę kaip T.Cruise'as, nors pastarojo atveju tai jau ir ne pirmas toks kartas.

2006 metais „Viacom Inc“ vienas savininkų Sumneris Redstone'as sukėlė triukšmą sukritikavęs T.Cruise'ą po to, kai šis ir „Viacom“ priklausanti „Paramount Pictures“ nutraukė prodiusavimo kontraktą po neypatingos finansinės sėkmės sulaukusios „Neįmanomos misijos 3“.

„Nemanome, kad žmogus, kuris įvykdo kūrybinę savižudybę ir kainuoja kompanijai pajamas, turėtų būti draugijoje, - tuomet laikraščiui “The Wall Street Journal„ sakė S.Redstone'as. - Jo pastarojo meto elgesys nebuvo priimtinas “Paramount".

S.Redstone'as turėjo omenyje interviu, kuriuos T.Cruise'as davė tais metais, ir aktoriaus išsišokimus, kurie mirgėjo viso pasaulio laikraščių antraštėse. Tarp garsiai nuskambėjusių incidentų yra Oprah Winfrey laida, kai T.Cruise'as pašoko nuo sofos ir milijonų JAV televizijos žiūrovų akivaizdoje pareiškė, kad myli K.Holmes.

Galiausiai T.Cruise'as ir K.Holmes susituokė, susilaukė dukters Suri, kuriai dabar - šešeri metai.

Šią žvaigždžių šeimą dažnai aprašinėja garsenybių žurnalai, o naujienos, kad K.Holmes Niujorke pateikė skyrybų prašymą, pasklido T.Cruise'ui filmuojantis Islandijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių