T.Labine: vaidinu tik ten, kur pataria žmona!

Holivudo aktorius Tyleris Labine atvirai prisipažįsta, kad vaidmenis filmuose jam išrenka žmona.

Būtent žmonos dėka aktorius atsidūrė ir juodojo humoro komedijos „Pats baisiausias Deilo ir Takerio filmas“ aktorių komandoje. Filme jis įkūnija nevykėlį Deilą su draugu išsiruošiantį pailsėti į gamtą ir įsiveliantį į absurdiškai juokingus nuotykius.

T. Labine neslepia, kad tokią atsakomybę žmonai patiki, nes pats nepasitiki savo intuicija, kuris filmas bus geras, o kuris ne: „Gavęs filmo „Pats baisiausias Deilo ir Takerio filmas“ scenarijų, perskaičiau pavadinimą ir pasakiau sau, kad likusią dalį perskaitysiu vėliau, po kokios savaitės ar dviejų. Bet netrukus paskambino mano agentas ir pasakė, kad filmo režisierius (Eli Craigas - aut.past.) nori su manimi susitikti, - pasakoja aktorius, - Tuomet supratau, kad nebeišsuksiu jo neperskaitęs. Ir kaip visuomet po to dar daviau jį paskaityti ir savo žmonai. Sakau jai: „Šitas juk geras, ar ne?“ Kai manau, kad kažkas yra juokinga, niekad nepasitikiu savimi. Perskaičiusi žmona pasakė, kad turiu imtis šio filmo. Taip ir padariau.“

Filme „Pats baisiausias Deilo ir Takerio filmas“ taikliai šaipomasi iš tokių skerdynių trilerių, kaip „Penktadienis 13-oji“ „Pjūklas“, „Žudynės Teksase“, „Kruvinoji Valentino naktis“. Juosta buvo puikiai sutikta šių metų Sandanso kino festivalyje, o „SXSW“ kino festivalyje netgi apdovanota publikos simpatijos prizu.

Komedijos „Pats baisiausias Deilo ir Takerio filmas“ premjera Lietuvos kino teatruose – jau gruodžio 17 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių