Tigro metai: 2010-ųjų astrologų prognozės

Ateinančius 2010 metus astrologai pranašauja būsiančius itin įtemptus, tačiau norint prisivilioti sėkmę Tigro metais reikia nepamiršti, kad likimas šypsosi tik gražios sielos žmonėms.

Permainų metas

Tarologas Leopoldas Malinauskas įsitikinęs, kad ateinantys metai - tai didžiųjų permainų slenkstis.

"Norint suprasti, ką žada 2010 metai, reikėtų žvilgtelėti, kuo buvo žymūs 1410, 1510, 1610 ar 1910 metai. 1410-aisiais buvo laimėtos Žalgirio kautynės, 1810-aisiais Bonapartas žvangino ginklais Europoje. Tie visi metai turi kažkokią bendrą nuotaiką - tai lyg laukimas. Tarologijoje skaičius 10 reiškia lemtį. Tai lemties laikas, lemties ratas. Nepamirškime, kad turime dešimtainę sistemą. Po 2010 metų jau turėsime rimtų poslinkių. 2010-ieji bus laukimo, nuojautos, kad kažkas tuoj prasidės, laikas. Prieš keletą metų esu sakęs, kad XXI a. įvyks du karai ir dvi revoliucijos. Tuomet niekas netikėjo. O ką dabar turime? Ar šie metai tik nebus socialiniais neramumais pažymėti?" - kalbėjo L.Malinauskas.

Tarologas pranašauja, kad 2010 metai Lietuvai atneš naujų politinių jėgų, valdžios įtakų persiskirstymą, pranašaujami nacionalizmo priepuoliai.

"Drįsčiau pasakyti, kad Vilniuje gali įsiplieksti Kosovo įvykiai ir neką menkesni nei Balkanuose", - pranašavo Leopoldas.

Tarologos spėja, kad krizės ateinančiais metais dar nepavyks įveikti, tačiau pirmieji pragiedruliai nušvis rudenį.

Premjero galva - tautai

Politikoje L.Malinauskas pranašauja taip pat naujų vėjų - valdžios arenoje pasirodys nauji politiniai veidai.

"Turėsime ne tik naujų veidų, bet ir naujų vertybių. Rugsėjo-spalio mėnesiais pasirodys nauji politikai, kurie dėl savo pažiūrų  turės didžiulės įtakos visai sistemai", - numatė L.Malinauskas.

Kas laukia dabartinės valdančiosios daugumos, R.Malinausko įsitikinimu, gali nujausti kiekvienas gyventojas.

"Net labiausiai prasigėręs šeimininkas viduryje žiemos krosnies neišrinkinėja. O ką padarė mūsiškė valdžia? Ar nereikėjo elektrinės išjungti liepos mėnesį? Manau, kad Andriaus Kubiliaus galva bus atnešta tautai ant padėklo. Man atrodo, kad balandžio mėnesį jau turėsime kitą valdžią", - pranašavo L.Malinauskas.

Tačiau tarologas perspėja, kad kritikos sulauks ir šalies Prezidentė.

Meilei ne laikas

Pernai drąsiai išpranašavęs ką tik žiedus sumainiusių Astos Valentaitės ir Laimučio Pinkevčiaus skyrybas, L.Malinauskas tikino, kad kiti metai nebus geri meilei.

"Vieningo modelio nėra, tačiau vieni sako, kad dabar ne laikas skirtis - esą reikėtų pakentėti ir skirtis po krizės. Tačiau kiti aiškina, kad būdamas vienas žmogus greičiau ir lengviau įveikia negandas. Juk alpinistas, eidamas į Everestą, neneša ant pečių dviejų durų spintos, žmonos ir dviejų vaikų. Vieni vienišėja, suvokdami, kad taip toliau pabėgs nuo artėjančio cunamio, o kiti sako, kad dabar reikia būti krūvoje, nes tik taip įmanoma išlikti", - dėstė L.Malinauskas.

Fortūna globos geraširdžius

Astrologė Violeta Liaugminienė taip pat pranašauja, kad ateinantys metai bus permainingi, tačiau tikino, kad sėkmė lydės tuos, kurie bus atviri ir dėmesingi aplinkiniams.

"Šie metai nebus vienodi ir tolygūs, turės aiškius ir labai skirtingus periodus. Vienas jų - tai laikas iki sausio 18 d. Kol kas gyvensime ne Tigro metuose, Jupiteris tebebus Vandenyje, tad šiuo laikotarpiu vyraus praėjusių metų tendencijos. Sėkmė turės lydėti pačius išradingiausius žmones", - kalbėjo V.Liaugminienė.

Nuo sausio 18-osios laukia kitas laikotarpis.

"Pagal rytiečių astrologą Metalinio Tigro metai prasideda vasario 14-ąją, po jaunaties Vandenio ženkle. Tačiau aš laikausi nuomonės, kad Tigro energija vyraus jau nuo sausio 18-osios. Antrasis periodas vyraus iki birželio 6 d., kai Jupiteris eis Žuvų ženklu. Žuvų ženklas - pats paskutinis Zodiako ženklų rate, jis aprėpia visų ženklų patirtis, išmintį ir laikomas pačiu brandžiausiu ženklu. Žuvims būdinga atjauta, gerumas, besąlygiška meilė, ieškojimas grožio, darnos ne tik išoriniame pasaulyje, bet ir vidiniame. Todėl šių savybių teks savyje atrasti, nes Fortūna šypsosis tik gražios, geros sielos žmonėms, kurie labiau linkę pasirūpinti kitais nei savimi. Šios vertybės, anksčiau ne itin vertintos, kitais metais bus aukso vertės ir atidarys daugybę durų", - patarė astrologė.

Stipriųjų laikotarpis

Laikas iki birželio 6-osios bus palankus farmacijai, chemijai, naftos gavybai.

"Net alkoholiui ir pramogoms bus palankus metas. Kinas ir muzika, poezija klestės šiuo laikotarpiu taip pat. Sėkmingos veiklos gali tikėtis kosmetikos, parfumerijos sritys, grožio salonai, net parapsichologijos paslaugas teikiantys salonai", - kalbėjo V.Liaugminienė.

Nepalankus šis metas švietimui, mokslo įstaigoms, žiniasklaidai, bibliotekoms, paštui, ryšiams.

"Medicina išgyvens prastus laikus iki vasaros pradžios, patirs permainų, Nuo birželio 6 d. iki rugsėjo 9 d. laukia visiškai kitas laikotarpis. Jupiteris pereis į Avino ženklą, Tigro energijos susilpnės. Visuomenėje keisis emocinis fonas. Nebeužteks gerumo ir dėmesingumo pasiekti sėkmei. Fortūna globos tik aktyvias ir iniciatyvias asmenybes, savarankiškus, stiprius žmones", - pranašavo klaipėdietė.

Iki rudens turėtų klestėti vyriškos profesijos - sportas, politika, geras laikas policijai.

"Tačiau tuomet bus tikėtina daugiau traumų, avarijų, konfliktų. Būsime linkę viską spręsti paskubomis", - kalbėjo V.Liaugminienė.

Sėkmė - vandens ženklams

Astrologė perspėja, kad nuo rugsėjo 9 d. vėl sugrįžta Žuvų įtaka, todėl esą rudeniop širdyse sužibs viltis ir gerumas.

Kadangi kitais metais didžiąją metų dalį Jupiteris bus Žuvyse, sėkmingiausi bus vandens ženklai.

"Tik liepos mėnesį Žuvyse atsiradęs juodasis mėnulis įneš daugiau trukdžių ir pagundų. Pats sėkmingiausias kitais metais bus Vėžio ženklas, Skorpiono laukia palankūs metai meilei. Dvyniams taip pat šypsosis fortūna karjeroje. Prastesni metai laukia Avino, jam reikėtų pailsėti, nebepulti visur stačia galva, tačiau vasara jam bus sėkminga. Reziumuojant reikėtų pastebėti, kad trys labai skirtingi periodai sėkmės atneš kiekvienam iš ženklų, todėl nė vienas nebus nuskriaustas", - tikino V.Liaugminienė.

Uostamiesčiui - klestėjimo metai

Astrologė pastebėjo, kad uostamiesčiui kiti metai turėtų būti sėkmingi.

"Su vandens stichija siejamas miestas kitais metais turėtų klestėti labiau nei kiti šalies miestai. Jupiteris, vyraudamas Žuvyse, globoja laivyną, žuvų pramonę, todėl ateinantys metai turėtų būti palankūs. Uostas ir visos jūrinės sritys klestės, geri metai bus naftos gavybos ir prekybos sritims. Tik liepą juodasis mėnulis gali atnešti priklausomybių ir polinkio svaigintis, reikėtų būti atidiems per masines šventes", - kalbėjo astrologė.


Šiame straipsnyje: 2010

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių