T.Hanksas apie pasaulį palikusį M.C.Duncuną: jis buvo stebuklas

Sužadėtinė, aktorius Tomas Hanksas, kiti pirmadienį mirusio aktoriaus Michaelio Clarke'o Duncuno draugai išreiškė liūdesį dėl aktoriaus netekties.

Nors M.C.Duncano sužadėtinė Omarosa Manigault paprašė privatumo, vis dėlto  ji patvirtino liūdnas naujienas portalui Radar: „Aš sugniuždyta. Jis buvo mano gyvenimo meilė“.

Kitas portalas TMZ skelbia, kad aktoriaus mirtis buvo staigi. Omarosa tuo metu buvo ligoninėje ir tik trumpam paliko palatą, bet, kai grįžo,  M.C.Duncunas buvo miręs, rašoma portale dailymail.co.uk.

Internetete yra gausu įžymių žmonių pasisakymų apie velionį. Užuojautą „Didžiojo Maiko“ artimiesiems išreiškė ir T. Hanksas, kuris „Žaliojoje mylioje“ suvaidino kalėjimo prižiūrėtoją.

T.Hanksas rašė: „Aš siaubingai nuliūdęs dėl Didžiojo Maiko netekties. Jis buvo lobis, kurį mes visi atradome, kai filmavome “Žaliąją mylią„. Jis buvo stebuklas.“

Taip pat jis pridūrė: „Michaelis buvo žmonių numylėtinis, tad jo išėjimas mus pribloškė.“

Filmo „Žalioji mylia“ režisierius Frankas Darabontas taip pat išreiškė apgailestavimą dėl netekties. „Jis buvo vienas iš geriausių žmonių, kuriuos turėjau privilegiją pažinti ir su jais dirbti. Michaelis buvo švelniausios sielos, padorumo, sąžiningumo ir gerumo pavyzdys. Sunku išreikšti liūdesį, kurį jaučiu.“

Užuojautas išreiškė ir daugiau garsių žmonių. Tarp jų aktoriai Shannon Elizabeth, Tayloras Lautneris, prodiuseris Timbalandas, atlikėjas MC Hammeris, sportininkas Lennoxas Lewis, televizijos laidų vedėjas Mario Lopez.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jūra

jūra portretas
Vien į jį pasižiūrėjus nesuklysi sakydamas,jog jis buvo geras žmogus.

Andrej

Andrej portretas
resta in pace
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių