Iš televizijos eterio dingęs V. Šapranauskas dienas leido ligoninėje

Grįžti į straipsnį

darius

darius portretas
Laukiam šiandien Kaune atvykstant į Juodojo humoro vakarą :)

superžvaigždė

superžvaigždė portretas
Kas čia ypatingo, jei žmogus suserga? Bet mūsų ,,žvaigždukai" ir iš tokių žemiškų dalykų bando daryti intrigą, kad kuo daugiau dėmesio sulauktų.

SNAPSAS

 SNAPSAS portretas
Vyrai gėrė,vyrai gers,kol žemelė apsivers!

bobute

bobute portretas
Linkim pasveikti ir dar linkim niekada nepasirodyti "Choru karuose", nes, kaip isitikinau, yra daug geresniu vedeju.

...

... portretas
kaip tai man visiskai p_x kur jis buvo dinges..

Copy D

Copy D portretas
Paulius Širvys: Nebijok, Vikrus mergišiau. Iki dugno Gerk ir tu. Gundo kipšas Prisikišęs, Žybsi peilis Tarp dantų. ... Tai atnešk, Žavi nešėja, Tos degtinės Kaip tulžies. Nebijok, - Neišprotėjau. Nesisupsiu Ant pušies. Dėk, Vytautai, ant visų iš aukštai.

       portretas
leiskit pijokui oriai pagerti,televizija palauks :)

As

As portretas
Del manes tai geriau ,kad visai dingtu is eterio

ciocė

ciocė portretas
o sūnelis koks rūpestingas-nieko nežino, lankyti nebuvo

v

v portretas
Na televizija nieko neprarado tik viena kvaileli kuris kvailino visa tele

liga

liga portretas
Kur cia neatkris ,buna gydosi metus ,kitus ir vel atkrenta ,kiek atkrenta benamiu chore.

sergantis

sergantis portretas
tas alkoholis....visi serga

dar apie toky raso

dar apie toky raso portretas
senas alkasas...

anoniminis alchogolikas

anoniminis alchogolikas portretas
Sakes sapro kepenim ceroze jam pramyzo jau kepenis,ispurtes nuo svaigiuju gerimu...visi galvoja kad jis anekdotus pasakoja o jis rimtai kalba ir pats nesupranta kad juokiasi is jo visi,ech gaila ligoniu,gaila jau panaikintos trezvilkos greit atkacialintu ,nors ka ten atkacelinsi jei kepenys persisunkia makalu..

Ieva

Ieva portretas
VYRAS SERGA Tai užkrovė dievas vargą, Mano vyras sunkiai serga, Visą dieną lovoj guli, Akys baisios kaip cibuliai. Kaip jį girdyt, ką daryti, Kaip jo ligą išvaryti? Gal sugis jis nuo alaus, Kai alus skausmus nuplaus? Vyras trina nosies galą, Kaip į bačką pila alų. Rankos dreba, kojos kleba -Užsakyk, žmonelę, grabą. -Tu nusilpęs ir išalkęs, Dešimtį parų nevalgęs. Gal vištelę tau nupešt Ir išvirus tuoj atnešt? -Nei rasalo, nei rūgštymo, Neški baltojo skystymo, Kad man ligą išvarytų, Kad atgaučiau apetitą. Ketvertukas mažuliukas, Tai lyg drambliui saldainukas. Visą pilną man atnešk Ir greičiau vištelę pešk! Ir išgėrė, ir užmigo, Išvariau, galvoju, ligą. O iš ryto, oi, dievulį, Akys vėlei kaip cibuliai.

gal

gal portretas
...tas pacias ligas, kaip Uspaskichas, jis gydesi, o gal ji slauge, tai ir praleido filmavimus. Jeigu jau jo kolegos sako, kad '"BUVO PROBLEMU SU SVEIKATA"", tai gal jis - iskirtinis, nes kitiems buna problemu, kai lieka BE SVEIKATOS?

Širvys

Širvys portretas
...beje. eilėraštį, kuris viename iš komentarų cituojamas (ne visas) ekspromtu kažkada sudėjo ne kur kitur, o prie taurės, per pobūvį, kuris po "Poezijos pavasario" buvo garsioje Kauno kavinėje ant stataus Nemuno kranto - "Trys mergelės". Seniai tai buvo, ir jis jau a.a., ir tų "mergelių" - tik prisiminimai likę.

man

man portretas
nepatinka Sapranauskas, todel kas jo juodas humoras yra primityvus, prasciokiskas. Todel zmogus ir geria, kad parakas pasibaige, istustejo atsargos, o papildyt nera kom, nes zemas , ribotas intelektas. Elgesys per TV laidas zemiau kritikos.

ar taip buVO

ar taip buVO  portretas
didžioji britanijos lietuvaičiai nustekeno.ŠAPRAI GREIČIAU SVEIK . O TAI JI TAVO NAPARNIKĖ (CHORU KARE) PABLŪS SU KITAIS BLEVYZGOM

Galerijos

Daugiau straipsnių