Televizijos dėka suradęs mylimąją, ūkininkas linki drąsos ir kitiems

„Mano būsimoji žmona mane pamatė per televiziją ir aš jai patikau“, – laimingą meilės istoriją pradeda ūkininkas Martynas, pernai savo gyvenimo meilę suradęs TV3 televizijos projekte „Ūkininkas ieško žmonos“. Jau netrukus eteryje – trečiasis projekto sezonas, o kol piršlienė Gintarė Valaitytė lanko ūkininkus ir kaimo turizmo sodybų šeimininkus, galima pasidomėti, ar televizijos šou gali padėti pakeisti gyvenimą.

„Švelni ir supratinga moteris, trys aplink mus gamtoje lakstantys vaikai, jaukūs namai – tokį aš įsivaizduoju savo gyvenimą jau po kelerių metų“, – sakė 33 metų Martynas, Kauno ir Prienų rajono žmonėms gerai pažįstamas ūkininkas. Kas galėjo pagalvoti, kad netrukus svajonė ims pildytis?

„Jei ne jūs, ne šis projektas...“ – nutęsia romantišku svajotoju „Ūkininkas ieško žmonos“ laidoje pramintas vyras, šiandien prie savęs glaudžiantis sužadėtinę ir jau šios vasaros pabaigoje planuojantis savo vestuves. Tiesa, jis prisipažįsta, kad pradžia buvo sudėtinga, tačiau istorijos pabaiga garantavo sėkmę. „Pačiame projekte meilės neradau, tačiau po jo grįžus į ūkį, ji pati mane susirado“, – sako šypsodamasis Martynas, prisimindamas, kaip sulaukė veterinarijos gydytojos skambučio.

„Projektas buvo iš tiesų smagus: naujos pažintys, reklama, žinoma, ir kelionė nepamaišė... Kelionė gal buvo maloniausia, ypač man, ūkininkui, kuris retai kur ištrūksta. O čia dar su merginomis...“ – pernykštės vasaros prisiminimais dalijasi Martynas.

Ar antrą sykį šoktų į tą pačią upę? Pernai įkalbintas draugų, šiemet jau pats noriai dalyvautų, tačiau nebegali – glaudžia prie savęs mylimą moterį.


Šiame straipsnyje: ūkininkaimeilėporos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių