„Tele bim-bam“ 20-mečio proga sieks šypsenų rekordo

"Te visad šypsos mamos ir visa Lietuva", - toks šūkis lydi LTV laidos "Tele bim-bam" 20-mečio jubiliejų. Mamos dieną, gegužės 2-ąją, vyksiančiame koncerte bus siekiama šypsenų rekordo.

"Tikimės, kad jubiliejinis koncertas "Siemens" arenoje taps unikaliu renginiu, kuriame bus galima išvysti daugiau nei 10 000 laimingų žiūrovų šypsenų vienoje vietoje. O po to bus galima jas toliau skleisti gatvėse, dalintis su draugais ir kaimynais", - vylėsi "Tele bim-bam" siela Neringa Čereškevičienė.

Šią idėją "pamėtėjo" laidos žiūrovas - dešimtmetis Arnoldas, atsiuntęs savo svajonę - kad visi šypsotųsi. Neseniai "Tele Bim-Bam" komanda paskelbė akciją "Mano sparnuota svajonė" ir jubiliejaus proga užsimojo išpildyti 20 gražiausių vaikų svajonių. O jų atkeliavo įvairiausių: nuo skraidymo oro balionu, naujos suknelės mamai iki svajonės, kad pasaulyje nebūtų bado ar karo.

Per trijų valandų koncertą su pertrauka skambės garsiausios "Tele bim-bam" dainos - nuo "Musės" iki geriausių operos "Voro vestuvės" dainų. O jas kartu atliks ir kolektyvo draugai - Marijonas Mikutavičius, Algis Ramanauskas-Greitai, Rafailas Karpis, Andrius Kaniava, choras "Brevis" ir kiti. Per du dešimtmečius "Tele bim-bam" išleido net septynis albumus ir sustoti nė neketina.

"Žiūrovai išgirs ne tik mūsų dainų retrospektyvą, bet ir keletą naujų kūrinių. Tiesa, kai kurie mūsų dainininkai jau paseno, todėl per koncertą įvyks kelių dainų perdavimas mažesniems. Štai Justas jau pasiekė 1,95 cm su batais ir daina apie musę jam nebetinka, todėl jis ją perleis mažajam broliui Rapolui, kuris jau pradėjo lavinti balsą "Ąžuoliuko" chore", - dėstė N.Čereškevičienė.

Bilietai į didžiąją "Tele bim-bam" fiestą kainuos nuo 24 iki 49 litų. Organizatoriai žada, kad šventėje dalyvausiantys 20-mečiai sulauks ypatingų staigmenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių