Teismų skandalas gali baigtis: Radžis viešai atsiprašė V. Juozapaičio

„Aš nuoširdžiai atsiprašau pono Juozapaičio už savo vaikiškumą“, - filmuojant LNK laidą „Plikis ir ponia“ netikėtai ištarė dainininkas Radžis ir priėjęs prie operos solisto, dabartinio Seimo nario Vytauto Juozapaičio paspaudė jam ranką.

Panašu, kad po šio viešo atsiprašymo, karo kirvis, kadaise tarp dainininkų įsiplieskęs dėl Radžio gerbėjos Raisos Šarkienės siųstos grasinančios žinutės V. Juozapaičiui ir teismais pasibaigusio skandalo, bus užkastas.

Abu dainininkai susitiko laidoje „Plikis ir ponia“, kur jų buvo klausiama, ar dainuoti gali bet kas, ar šiandien bet kas gali lipti į sceną ir vadinti save dainininku. Be Vytauto Juozapaičio ir Radžio, laidoje susitiko muzikos profesionalai ir tie, kuriuos scenoje matome kasdien, tačiau neturintys jokio muzikinio išsilavinimo. Ar žvaigžde gali būti bet kas laidoje diskutavo šokėjas, grupės „Džentelmenai“ narys Andrius Butkus, grupės „Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė, laidų vedėjas ir prodiuseris Gediminas Jaunius, estrados grandas Edmundas Kučinskas ir vokalo virtuozė Rosita Čivilytė. Pastaroji laidoje nevyniojo žodžių į vatą ir po vieno svečių pasirodymo drąsiai rėžė savo nuomonę: „Man nepatinka toks pasirodymas, man nepatinka, kaip jūs dainuojat, man nepatinka, kaip jūs judat. Jeigu aš būčiau komisijoje, aš jus išpeikčiau.“

„Aš niekada niekur nesu sakęs, kad esu super talentingas. Aš savęs net dainininku nevadinu. Aš atlikėjas, nes aš perdainuoju kūrinius,“ – laidoje sakė Radžis ir prisipažino, kad be fonogramos jis dainuoja prastai. Visgi paprašytas gyvai sudainuoti gamą, Radžis nesipriešino ir pas Deivydą Zvonkų laikė muzikos egzaminą.

Netikėtoms provokacijoms pasiryš ne vienas laidos svečias: Vytautas Juozapaitis gros būgnais, Edmundas Kučinskas – fortepijonu. Ypatingai avantiūrai ryšis laidos vedėjai Rūta Mikelkevičiūtė ir Arūnas Valinskas – pirmą kartą viešumoje nuskambės jų kartu atliekama daina.


Šiame straipsnyje: Vytautas JuozapaitisRadžisLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

sena kliurka

sena kliurka portretas
o kas ta stora karve civilyte kad reikstu savo supi.. nuomone...stora karve ir tiek...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių