Teatras „Kitas kampas“ publikai pristatys dainuojantį „Eilinį elitą“

2009-aisiais įsikūręs ir iki šiol vienintelis šalyje profesionalus improvizacijos teatras „Kitas kampas“ šį rudenį pristato naują unikalų projektą – muzikinę grupę „Eilinis elitas“.

„Be abejo, kaip ir daugelis Lietuvos įžymybių, „Eilinis elitas“ grupės nariai gyvena eilinį prašmatnų žvaigždžių gyvenimą. Kai turi jėgų, jie gastroliuoja po platųjį pasaulį, apsistoja eiliniuose elitiniuose prabangiuose apartamentuose ir, žinoma, skraido tik privačiais lėktuvais“, – rimtu veidu apie naujos grupės ypatumus kalbėjo vienas jos įkūrėjų aktorius Andrius Bružas.

Ir tai dar be viskas. Grupės nariai garsiai pasisako apie šeimos, kurios nemato mėnesiais, vertybes ir visi be išimties, suprantama, kultivuoja ekologišką gyvenimo būdą.

Besislapstydami nuo įkyrių paparacių bei persekiojančių elito gerbėjų, miesto gatvėmis jie išdidžiai ir lėtai plaukia savo eiliniais limuzinais. Atostogauti „Eilinis elitas“ skrenda į Pietryčių Azijoje ant jūros kranto eilėmis sustatytas eilines elitines vilas, ten kiekvienas gali ištiesti kojas savo eilinėje asmeninėje jachtoje.

Tačiau neseniai susikūrusi grupė myli ir brangina savo gerbėjus.  Todėl jiems labai svarbu, ką jie groja, o dar svarbiau, kas jų klauso. Grupės nariai nekantriai laukia pirmo kūrybiškai chuliganiško, persmelkto humoru improvizacijų koncerto premjeros.

Jų atliekamos muzikos žanrai – rock, pop, bard, serenada, D&B, dubstep, rap, country, bossanova, reggae.  „Eilinio elito“ sėkmės paslaptis – universalumas. Grupės nariai ir patys nežino, kokias dainas atliks, nes koncerto metu jų pavadinimus ir temas siūlys patys žiūrovai. Taigi, būkite pasiruošę.

„Mus žavi improvizacija, ji trykšta adrenalinu, kupina azarto ir nežinomybės. Mūsų grupėje kiekvienas yra atsakingas už save, už visus ir už elitą. Tai tarsi komandinis sportas, kuriame nėra vietos tuščioms ambicijoms, nes siekiame vieno tikslo – kūrybos. Viskas vyksta čia ir dabar“, – aiškino grupės nariai.

Bet jeigu rimtai – nežiūrėkite į tai rimtai.

Koncerte dalyvaus aktoriai Kirilas Glušajevas (vedėjas, vokalas), A.Bružas (vokalas, gitara), Martynas Nedzinskas (vokalas), Šarūnas Datenis (vokalas, lūpinė armonikėlė) ir muzikantas Dmitrijus Golovanovas (klavišiniai).

Premjerinis „Eilinio elito“ pasirodymas Klaipėdoje – spalio 4 d. 18 val. miesto Koncertų salėje (Šaulių g. 36). Bilietai – po 30–60 Lt, juos platina „Bilietai.lt“.

Premjerinis „Eilinio elito“ turas per Lietuvą:

VILNIUS – spalio 3 d. 21 val.  muzikos klube „Tamsta“.

KLAIPĖDA – spalio 4 d. 18 val.  Klaipėdos koncertų salėje.

KAUNAS – spalio 7 d. 18 val.  „Girstučio“ rūmuose.

VILNIUS  – lapkričio 17 d. 20 val.  menų fabrike „Loftas“.

ALYTUS –  lapkričio 25 d. 18 val.  Alytaus miesto teatre.

ŠIAULIAI – lapkričio 29 d. 18 val.  koncertų salėje „Saulė“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių