Tarp R.Vilkončiaus ir I.Valinskienės – šaltukas

Po penkių savaičių mėnesio bendro darbo projekte „Kviečiu šokti“ Inga Valinskienė ir Rolandas Vilkončius vis dažniau žiūri į skirtingas puses.

Ingos ekspresyvumas atsimuša į R.Vilkončiaus abejingumą ir šaltumą viena seksualiausių Lietuvos moterų tituluojamai savo laidos partnerei.

Pleištas judviejų santykiuose – šokis. Nuo pat projekto pradžios I.Valinskienė įkalbinėja Rolandą pašokti tiesioginiame eteryje.

„Vis dar neprarandu vilties, bet...“, - nusiminusi kalba Inga Valinskienė, aistringa šokėja, kuriai sunku ištverti keturias valandas tiesioginio „Kviečiu šokti“ eterio, kai kiti šoka. Panašu, kad R.Vilkončius taip ir nepašnibždės Ingai į ausį: „Kviečiu šokti“...

„Žmogus turi pasirinkti ir daryti tai, kas jam labiausia sekasi. Šokėjai turi šokti, vedėjai turi vesti laidą, o Seimo nariai – dirbti Seime“, - griežtas savo partnerei R.Vilkončius, tikinantis, kad niekada nešoko, nešoka ir nešoks.

Pasak R.Vilkončiaus, I.Valinskienės priekabiavimas užkulisiuose trukdo susikaupti tiesioginiam darbui.

„Ji mane dar ir Butkum pavadina. Andriau, tfu, Rolandai, gal pašokim?“, - ne kartą išgirstą frazę iš Ingos lūpų išdavė Rolandas.

Pasak Rolando, jam keista, kad I.Valinskienė niekada į šokių studiją neatsiveda Arūno Valinsko.

„Galėčiau visus Ingos prašymus peradresuoti jos vyrui. Galėčiau tada dirbti ramiau ir lengviau“, - tikino R.Vilkončius.

„Ach taip?.. Jis taip sakė? Jam reikia Valinsko? Na, tegul tada laikosi! Bus jam Valinskas, tegul laukia šeštadienio...“, - audringai į partnerio pastabą sureagavo I.Valinskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių