„Tamstos“ sceną užima vyrai

Stipriai, energingai ir labai pavasariškai – taip linksmintis kviečia klubas „Tamsta“, pateikdamas atgyti raginančių renginių mišrainę.

Ypač plačiai šypsosi užsukusios merginos, juk per trankiausius šios savaitės koncertus scenoje karaliaus vyrai.

„Apšilimą“ prieš savaitgalio linksmybes „Tamstoje“ galima pradėti nuo savaitės vidurio. Kad laukimas neprailgtų, trečiadienį klubą okupuos šviežias ir muzikalus jaunimas. Čia vyks pirmasis jaunimo muzikos grupių konkurso „Blogiukai 2010“ pusfinalis. Niekada tokio pavadinimo negirdėjusiems nėra ko nustebti, juk tai – savotiškas anksčiau gyvavusio konkurso „Euro Rock“ tęsinys, pavadintas beveik prieš du dešimtmečius gyvavusio jo pradininko „Pačių blogiausių grupių festivalio“ garbei.

Jaunimas savo muziką komisijai, kuriai vadovauja radijo stoties „Opus 3“ vadovas Darius Užkuraitis, ir klausytojams pateiks nuo 21 val. Bilieto kaina – 5 Lt.

Dar pakilesnės savaitgalio nuotaikos ir gūsingesni pavasario vėjai bus juntami ketvirtadienį, kai kartu su grupe „Tamstos“ scenoje pasirodys daugelį maloniai nuteikiantis dainuojamosios poezijos virtuozas Domantas Razauskas. Vakaro metu bardas kartu su kolegomis džiugins savo dainomis-istorijomis, muzika pieš nematytus ir gerai pažįstamus dalykus. Į šį koncertą privalu užsukti ir todėl, kad tai ne tik smagus pavasarinis susirinkimas, bet ir paskutinysis šio sezono D.Razausko ir grupės koncertas „Tamsta“ klube. Beje, gal bardas žodeliu užsimins ir apie netrukus pasirodysiantį jo albumą ir knygą...

Dainuojamoji poezija klubą užpildys nuo 21 val. Bilieto kaina – 20 Lt.

Galbūt „bomba“ ir ne pats geriausiais žodis apibūdinti grupei „Bix“, tačiau neabejotina, kad vyrai turi kažką sprogstančio, energingo ir beprotiškai smagaus. Šios linksmos muzikinės kompanijos generolas Saulius Urbonavičius-Samas tikino turįs paruošęs staigmenų. „Tegu visi žino, grosime geriausius „gabalus“, bus ypatingai energinga, jaunatviška ir labai linksma. Juk pavasaris!“, – pats netverdamas nekantrumu žadėjo jis. Šmaikščios „Bix“ dainos, subtili (ir nelabai) ironija verčia ne tik įdėmiai jų klausytis ir šokti, bet ir juokiantis gamintis vitamino C atsargas. Tad aišku, kad penktadienio koncertas – kuo nuostabiausia proga vitaminizuotis ir pajudinti dar iš žiemiško sąstingio neišsivadavusius kaulus. Juk koks „Bix“ be judesio pagautos publikos. Juk Samo pasakojama istorija apie Kiaulę kaskart nuskamba vis kitaip...

Rokeriškos dvasios kupini „Bix“ vyrai rodys kaip linksmintis penktadienį nuo 21 val. Bilieto kaina – 15 Lt.

Muzikinė savaitgalio mišrainė būtų perpus mažiau skani, jei į ją neįmaišytume gardutėlio džiazo. Kad ant scenos nieko netrūktų, šeštadienį klube „Tamsta“ pasirodys dar vienas vyru desantas – bosinės gitaros meistras Domas Aleksa ir jo grupė „D‘Orange“. Rafinuoti ir pašėlę, elegantiški ir nevaržomi, susikaupę ir svajojantys – vaikinai melodijomis gali parodyti tūkstančius savo veidų.

Profesionalių muzikantų penketukas demonstruos, kokias naujas džiazo, soul, ritmenbliuzo ar hiphopo spalvas padeda išryškinti jų kūriniai. „D‘Orange“ kompanija šūsnis aplodismentų yra susirinkusi kaimyninių šalių ir tolimesnėse scenose. Laukiami vyrukai ir „gimtajame“ klube. Jų muzika tokia įtaigi, kad be gausaus būrio gerbėjų „Tamsta“ niekada muzikantų nesutinka.

Domas Aleksa ir „D’Orange“ savo muzikines dovanas atėjusiems išpakuos 21 val. Bilieto kaina – 15 Lt.


Šiame straipsnyje: Tamsta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių