„Tamstos“ savaitė – praleisk laiką turiningai

Vilniaus muzikos klube „Tamsta“ žiūrovus džiugins „Rhythm Junkies“, „Kino pavasaris gyvai“, „313 goes unplugged“ ir Aidas Giniotis su „Atviro rato“ aktoriais.

Sausio 27 d. / trečiadienis

„Rhythm Junkies“ – tai grupė muzikantų-mėgėjų iš Vilniaus, vis plačiau, stipriau ir drąsiau besibraunančių į priekį dėl kelių labai paprastų, tačiau jaukių tikslų: kuo labiau didinti susidomėjimą primiršta svingo muzika, atstovauti jai visais įmanomais būdais bei, žinoma, linksmintis linksmintis linksmintis!

„Rhythm Junkies“ – tai vienuolika keistuolių, visų pirma, pamilusių „Lindy Hopą“ – šokį, susikūrusį svingo eros laikais, ir tik paskui nusprendusių, jog šokti reikia pagal muziką, sklindančią ne iš kolonėlių, bet iš gitarų, smuikų, akordeonų, trimitų, trombonų bei kitų autentiškų instrumentų, virpinančių klausytojų širdis bei grindis po šokėjų kojomis.

Save vadinantys gatvės svingo ansambliu, atšalus orams, „Rhythm Junkies“ traukiasi į barus, kavines bei kitas pastoges, kur, gavę bent nedidelį kampelį vietos rakandams sukrauti, stengiasi užkurti tikrą pirtį paskui juos atsekusiems bei iš pašalių susirinkusiems klausytojams bei šokėjams.

„Rhythm Junkies“ sielose ir širdyse – kaukiantys, šaukiantys, trypiantys ir klykiantys, magiškieji 1930–1940 metai Amerikoje, o kol neišrasta laiko mašina, ten keliaujame muzikos, ritmo bei šokio pagalba.

Mindaugas Bikauskas – gitara, vokalas
Milda Stataitytė – vokalas,
Aurimas Petrevičius – akorionas,
Vytautas Narkevičius – smuikas,
Dangiras Bugas – perkusija,
Marius Zaremba – klarnetas,
Tomas Ždanavičius – gitara,
Marius Kurgonas – tuba,
Justė    Buzelytė – kazoo,
Andrius Šlimas – stepas,
Giedrė Paplaitytė – džiazo šokiai.

Stilius: jazz/swing.
Bilieto kaina: 7 Lt.
Koncerto pradžia: 21val.


Sausio 28 d. / ketvirtadienis

Žvarbų ketvirtadienio vakarą „Kino pavasaris gyvai“ muzikos klubą „Tamsta“ užlies karštu šokoladu, ausis – gyvomis grupės „Club Vilnius Hot“ melodijomis, o akis – filmu gardumynu „Šokoladas“.

Tegul šokoladas liejasi laisvai!
Bilieto kaina: 12 Lt.
Renginio pradžia: 20 val.


Sausio 29 d. / penktadienis

„313 goes unplugged“
Vakarėlis visiems: „vėjagalviams“, ekspertams–profesionalams, vandens ir vėjo mylėtojams!

Programoje: „Boardsports“ apdovanojimai, viktorinos ir konkursai! Ir dar daug daug daug prizų–siurprizų!

Ant scenos šoks ir dainuos: „313 in da house“ komanda ir rimčiausia rimto ritmo grupė „G&G sindikatas“.

Na, o užmigti neleis: pats geriausias tėvynės plokštelių virtuozas DJ Mamania ir tiesiai nuo Milano podiumų nužengęs DJ Petruccio.

Aprangos kodas: ultraviolet.
Bilieto kaina: 20 Lt.


Sausio 30 d. / šeštadienis

Režisierius ir aktorius Aidas Giniotis – visiems gerai pažįstamas tekstų bei dainų kūrėjas, kartu su savo studentais, teatro laboratorijos „Atviras ratas“ aktoriais, pristato savo autorinių dainų koncertą „Juodraštis“.

Atvirai ir nuoširdžiai, šmaikščiai ir betarpiškai skambės dainos iš Keistuolių teatro spektaklių, visiems gerai žinomų bardų šlageriai, ir, kaip tikrame juodraštyje – dar negirdėtos, nebaigtos, bet vertos išgirsti Aido Giniočio autorinės dainos.

Stilius: acoustic.
Bilieto kaina: 20 Lt.
Koncerto pradžia: 21val.


Šiame straipsnyje: Tamsta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių