„Tamstoje“ – svajingos baladės ir nuotakingi šokiai

Su glėbiu geros muzikos ir puikią nuotaiką garantuojančių atlikėjų gyvos muzikos klubas „Tamsta“ kviečia rudeniu džiaugtis drauge.

Trečiadienio vakarą „Tamstos“ svečius pasitiks gerai pažįstamos ir mylimos Norah Jones melodijos, kurias atliks keturi „Saulės Kliošo“ muzikantai.

Justės Starinskaitės balsas nuneš svajojančius į pasakišką muzikos šalį, o skeptikus privers nusišypsoti dailūs kūrinių vingiai.

Profesionalūs muzikantai pasirūpins, kad kiekvienas nors akimirką pasijustų maloniai, atrastų užplūstančią šilumą ir melodijos artumą.

Tereikia atverti širdį ir „Norah Jones project“ suvirpins jautriausias sielos stygas.

Koncerto pradžia rugsėjo 15 dieną, trečiadienį 21.30 val. Bilieto kaina – 10 Lt.

Svinguojantys šokėjai, užvedantys ritmai ir puiki nuotaika lydės ketvirtadienį, kuomet į „Tamstos“ sceną lips nuotaikingas „Rhythm Junkies“ kolektyvas.

Linksmybių ir svingo muzikos entuziastai vakaro svečiams pristatys savo albumą „Studio“.

Gausus net 11-os žmonių kolektyvas kuo aiškiausiai pademonstruos savo meilę lindyhopo šokiui ir užkrės visus „Tamstos“ lankytojus šiuo jausmu.

Smagiausia tai, kad muzika šokėjus prabudins iš puikiai valdomų gitarų, smuikų, akordeonų, trimitų, trombonų, tad nepanorę šokti tiesiog galės leisti laiką kokybiškos muzikos sūkuryje. Magiška svingo era atgims šį vakarą – kad suviliotų ir pakerėtų.

Koncerto pradžia rugsėjo 16 dieną, ketvirtadienį 21 val. Bilieto kaina – 8 Lt.

Alinos Orlovos vardas žinomas ne tik Lietuvoje, bet ir toli už jos ribų. Tad gerbėjai nudžiugs puikia proga išgirsti mylimą atlikėją penktadienį klube „Tamsta“. Originalios dainininkės kompozicijos, įsimenantis balsas, „mėnuliški“ tekstai privers nusikelti į kitą pasaulį. Paprasta ir tuo pačiu žavi A.Orlova užsienio vadinama XXI a. modernios folk muzikos atradimu. Atraskite jos dainų grožį ir jūs. Eksperimentai čia pat ant scenos ir jau pamilta kūryba apglėbs, nepaleis ir vis norėsis daugiau.

Koncerto pradžia rugsėjo 17 dieną, penktadienį 21.30 val. Bilieto kaina – 30 Lt.

Iškilmingas šios savaitės „Tamstos“ koncertų finalas laukia šeštadienį, kuomet kraują kaitinantį pasirodymą surengs „Baltic Salsa Orchesta“ ir Federico Manzanaresas.

Orkestro muzikantai meistriškai atskleis lotynų dvasią, o gundantys salsos ritmai klausytojams įpūs santūriems lietuviams dažnai nebūdingos laisvės. Koncerte skambės Salsa, Cumbia, Cha-Cha bei kiti Brazilijos saulės įkvėpti žanrai. Atliekamas klasikines bei jau hitais tapusias dainas papildys netikėtos „Baltic Salsa Orchesta“ džiazo  improvizacijos.


Šiame straipsnyje: Tamsta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių