„Tamstoje“ – chuliganų žaidimai ir naujas skambesys

Visiems patinka staigmenos, o gyvos muzikos klubas „Tamsta“ visada jų dosnus. Tad ar saulė, ar lietus, smagūs vakarėliai bus!

Šios savaitės programa džiugins geros muzikos mėgėjus, o be puikių muzikinių pasirodymų pasiūlys ir šmaikštumo dozę, mat į sceną lips pats Algis Ramanauskas – Greitai su daugiaprasmiška grupe „Svastikos Sukitės Greitai“.

Balandžio mėnesiui persiritus į antrąją pusę į pabaigą eina ir Jaunimo muzikos grupių konkurso „Blogiukai 2010“ pusfinaliai. Trečiadienio vakarą „Tamstoje“ pasirodys paskutinieji „blogiukai“. Kas keliaus į garbingą finalą gegužės 5-ąją? Sužinosite, tik atėję, palaikykime jaunimą!

Savo kūrybinį meistriškumą jauni muzikantai rodys nuo 20 val. Bilieto kaina – 5 Lt.

Mažojo savaitgalio pradžia pakrikštytas ketvirtadienis šįsyk suburs gerai žinomo ir mylimo Leon Somov ir Jazzu dueto gerbėjus. Klausytojams atlikėjai padovanos naują „Updated Live“ programą, kurioje šiek kitokį savo skambesį atskleis jau pažįstamos dainos. Atnaujintas melodijas papildys prie kolektyvo prisijungęs klavišininkas Vytis Smolskas. Jis kartu su Leonu, Jazzu bei broliais Marijumi ir Domu Aleksomis jaukią elektroniką papildys muzikalia „šviežiena“. Gardumėlis!

Gyvą energiją ir šiltus jausmus Leon Somov, Jazzu ir komanda garantuoja balandžio 22-ąją, 21 val. Bilieto kaina – 30 Lt.

Algis Ramanauskas – Greitai – daugeliui matytas žmogus su plika galva. Jo humoro jausmas santūriai provokuojantis, tačiau abejingų nepalieka. Šį penktadienį galėsite tuo įsitikinti, juk A.Ramanauskas kartu su grupe „Svastikos Sukitės Greitai“ (SSG) sudrebins klubo „Tamsta“ sienas.

Turbūt nevisai padorią satyrą išgirsti iš kito žmogaus lūpų būtų kur kas keisčiau. Iš A.Ramanausko – smagu. Jei norite sužinoti, kaip SSG apsiverčia liežuvis uždainuoti „Atbėgo Kariūnai Sušaudė Brazauską“ ir tuoj po to traukti legendinio Franko Sinatros dainas, privalote tai pamatyti gyvai. Tai stebina. Sakoma, kad grupė groja snobišką, chuliganišką džiazo ir roko mišinį su socialiai aktyviais tekstais. Iš tiesų, tai tik oficiali versija...

„Svastikos Sukitės Greitai“ klausytojų galvas susuks jau šį penktadienį, 21 val. Bilieto kaina – 25 Lt, su „Olialia“ kortele – 20 Lt.

Po stiprios SSG energijos užtaiso penktadienį, šeštadienį klubo „Tamsta“ vairą į rankas ims žavingos merginos, greta kurių vaikinai liks antrame plane. Sceną papuoš vokalistės Monika Liubinaitė (kuri be kita ko yra ir „Silence Family“ šeimos narė), Rūta Švipaitė bei Indrė Jurgelevičiūtė, kurios tą vakarą taps „Puppini Sesėmis“. Koncerte „Tribute to Puppini Sisters“ merginos, padedamos profesionalių muzikantų, užlies klubo erdves įmantriomid retro futuristic vanguard stiliaus melodijomis. Šis stilius buvo priskirtas tikrosioms „The Puppini Sisters“, kurios į savo kūrybą įmaišė ir svingo, ar net burleskos elementų. Bus gražu ir moteriška.

Lietuviškosios „Puppini Sesės“ senoviškai modernią muziką šeštadienį dovanos nuo 21 val. Bilieto kaina – 10 Lt


Šiame straipsnyje: renginiai Vilniuje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių