Talentų konkursas parodyti save vilioja į Plungę

Esi talentingas? Įdomus? Mėgsti publikos dėmesį? Nori būti pastebėtas? Dainuoji, šoki, vaidini, muzikuoji, pieši, kuri? Nori išreikšti save ir būti matomas? Tuomet ateik ir parodyk savo talentą konkurse „Būk faktorius“ – vilioja jo rengėjai Plungėje.

Šeštadienį 14 val. pirmą kartą Plungės kultūros centre vyks talentų konkurso „Būk faktorius“ atranka, o po savaitės, kovo 2-ąją, – finalas.

Talentų konkursas „Būk faktorius“ organizuojamas siekiant visų amžiaus grupių asmenims suteikti galimybę atskleisti savo talentus, skatinti jų meninę saviraišką, puoselėti sceninę kultūrą, kūrybiškumą, lavinti išradingumą, originalių sprendimų ieškojimą. Šiame konkurse gali pasirodyti ne tik vokaliniai, instrumentiniai, choreografijos ar kiti kolektyvai, bet ir pavieniai gabūs asmenys, norintys atskleisti savo talentą.

Konkurse dalyvaus talentai  iš Palangos, Vydmantų, Šilalės, Rietavo, Klaipėdos ir Plungės.

Žiūrovams bus suteikta balsavimo teisė ir jie galės išrinkti savo mylimiausią talentą.

Organizatoriai publiką kviečia ateiti su šypsena, geros nuotaikos ir žada, kad konkurso scenoje bus galima pamatyti originalią rūbų kolekciją, breiko, modernaus, šiuolaikinio šokio grupes, dainininkus, artistus, skaitovus bei kitus talentus ir kartu nuspręsti, kas gali vadintis tikruoju „Faktoriumi“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių