“Tabami Goes Michael Jackson” su D.Montvydu - kokteilių klube „BarBar'a“

Daug įspūdingų koncertų surengusi kompanija į kokteilių barą "BarBar'a" atvyksta su vienu sėkmingiausiu ir populiariausiu projektu - ”Tabami Goes Michael Jackson", kurio priešakyje talentingasis 22 metų dainininkas Donatas Montvydas.

“Tabami” renginių organizatorė Aistė Naveckaitė teigia jog ne vieną apdovanojimą konkursuose Lietuvoje ir užsienyje pelnęs atlikėjas yra ne tik talentingas dainininkas, bet ir didžiulis M. Jacksono gerbėjas, daugelį jo dainų atmintinai mokantis dar nuo vaikystės.

Galbūt tai ir padeda Donatui sėkmingai įkūnyti M.Jacksoną “Tabami Goes Michael Jackson” pasirodymų metu.

„Dalyvauti šiame projekte man yra didelis įvykis. Repetuodamas programą jaučiuosi taip, lyg pats Michaelas iš aukštybių mane palaikytų. Žinoma, jaučiu ir didelę atsakomybę“, - neslepia D.Montvydas, kurį galima vadinti šio projekto iniciatoriumi. „Tai bus viena iš išsipildžiusių mano svajonių“, - teigia Donatas Montvydas.

Donatas pats sudarė ir koncerto repertuarą. Atlikėjas neslepia, kad tai buvo sudėtingas darbas, nes M.Jacksono hitų yra labai daug.

Programoje apie 20 dainininko dainų, tarp jų - hitai „Billie Jean“, „Give in to me“, „Thriller“, „Dirty Diana“, „Black or White“, „Bad".

„Negalima išskirti nė vienos dainos - net ir kūriniai, netapę hitais, turi kažkokios paslaptingos jėgos. Kai kurių dainininkų muzika atsibosta po dviejų dainų, o štai M.Jacksono galima klausytis ištisą parą“, - kalbėjo D. Montvydas.

D.Montvydas pabrėžia, kad dalyvaudamas projekte „Tabami Goes Michael Jackson“ nesiruošia aklai kopijuoti mėgstamo dainininko. „ Nesiekiu jo nukopijuoti ir galiu tik pridurti, kad scenoje bus du atlikėjai - Michaelas Jacksonas ir Donatas Montvydas.“

„Tabami Goes Michael Jackson“ premjera vyko sausakimšame viename sostinės klubų. Renginys abejingų nepaliko - visi liko sužavėti popkaralių įkūnijusio jaunojo Donato Montvydo sugebėjimais, Šarūno Kirdeikio sukurta choreografija.

Perspektyvus jaunosios kartos atlikėjas D.Montvydas prisipažįsta per pasirodymą publikai atidavęs viską, ką turi: „Visuose koncertuose stengiuosi atiduoti visą save, tačiau šis pasirodymas buvo išskirtinis. Išėjęs į sceną pasijutau taip, tarsi mane palaikytų ne tik publika, bet ir pats Michaelas.“

Dainininkas džiaugiasi, kad į koncertą susirinkusi publika žinojo, kur eina. Būtent dėl šios priežasties jam ir „Tabami“ grupei buvo nesunku sukurti šiltą atmosferą, kokia vyraudavo per M.Jacksono pasirodymus.

Padainavęs kelis kūrinius bisui ir atsisveikinęs su žiūrovais atlikėjas sako patyręs tikrą ekstazę. „Po koncerto sėdėjau persirengimo kambarėlyje ir bandžiau suprasti, kas aplink mane vyksta. Nesuvokiau nei kur esu, nei koks paros metas. Tas jausmas buvo nepakartojamas“, - neslepia atlikėjas.

„Viskas dėl meilės“, - dažnai sakydavo Michaelas Jacksonas. „Tabami“ komanda tiki, kad "BarBar'a" susirinks žmonės, kupini meilės gerai muzikai ir pagarbos pasaulį sudrebinusiam pop muzikos karaliui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių