Sylvesteris Stallone spėja, kad jau nebevaidins Rembo

Sylvesteriui Stallone teko atsisakyti planų filmuotis penktoje juostoje apie legenda tapusį Rembo, kai filmo kūrėjai sustabdė pasiruošimo darbus.

Paskutinį kartą S.Stallone Rembo personažą gyvenimui juostoje buvo prikėlęs 2008 metais, praėjus net 26 metams nuo 1982-ųjų, kai kovingasis Rembo pirmą kartą pasirodė ekrane.

Dar neseniai S.Stallone buvo paskelbęs, kad planuojama sukti juostą "Rembo V" ir ieškoma vietos jos filmavimui. Tačiau dabar aktorius prisipažino, kad pasiruošimo darbai nutrūko ir jis yra beveik "99 procentais" įsitikinęs, kad Rembo į ekraną nebegrįš.

"Manau, kad Rembo buvo sukurtas gana gerai. Nemanau, kad jis dar kartą bus statomas. Esu beveik 99 procentais įsitikinęs", - sakė pagrindinio vaidmens atlikėjas interviu interneto svetainei EmpireOnline.com.

"Aš ruošiuosi jį vaidinti... Tačiau Rembo leidimasis į dar vieną nuotykį gali būti neteisingai suprastas kaip savanaudiškas ir nebūtinas gestas. Aš nenoriu, kad taip atsitiktų", - sakė S.Stallone.

"Man labai patiko paskutinė Birmos dalis, nes aš nieko nevyniojau į vatą. Aš norėjau, kad pilietinis karas jame būtų toks, koks yra - šiurkštus. Jo negalima sušvelninti, o kas seka po to? Po to turėjo sekti "Rembo V", - sakė S.Stallone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių