„Švyturio menų dokas“ smagiai švęs antrąjį gimtadienį

Kitą savaitę „Švyturio menų dokas“ visus savo ištikimus ir dar tik būsimus gerbėjus kviečia kartu audringai sutikti savo dvejų metų gimtadienį.

Dveji metai – du koncertai, dviguba šventė ir geros nuotaikos užtaisas garantuotas kiekvienam apsilankiusiajam „Švyturio menų doke“, žadėjo jo šeimininkai.

Gimtadienį švęsti jie pradės ketvirtadienį 21 val. „Švyturio menų doką“ pasveikinti susirinks geri jo bičiuliai iš Klaipėdos bei svečiai iš sostinės. Šventėje dalyvaus klaipėdiečių pamėgtos grupės „Arrogantics“ ir „Sound‘s Engineers feat. Natalie“. Šventinis vakaras neapsieis ir be šokių iki paryčių, o karštiems šokiams lankytojus įkvėps ir šokio žingsnelių išmokys „Banzai b-boy“ breakdance šokių komanda. Šventinio gimtadienio vakaro „vinis“ – svečiai iš sostinės grupė „G & G Sindikatas“. Tai Lietuvos hiphopo pasididžiavimas, penkių asmenų įgula, kurią sudaro 3 MC Svaras, Pushaz, Kastetas, Dj Mamania ir prodiuseris Donciavas,  kuriantis muzikos ritmus daugumai Lietuvos hiphopo atlikėjų.

Gimtadienis tuo nesibaigs, nes pačių ištvermingiausiųjų lauks triskart Lietuvos DMC čempionas Dj Mamania, kuris neleis nuobodžiauti iki paryčių.

Kitą penktadienį 19 val. „Švyturio menų doko“ komanda kviečia į išskirtinį, originalaus balso tembro savininko, autorinių dainų kūrėjo, puikiai pažįstamo įvairių kartų atstovams Ovidijaus Vyšniausko ir grupės gyvo garso koncertą. Šventinis koncertas bus skirtas visiems ,,Švyturio menų doko“ gerbėjams, klaipėdiečiams ir miesto svečiams, taip pat mylimoms mamoms, nes jis vyks Motinos dienos išvakarėse.

Koncerte skambės net 20 pačių žinomiausių, Lietuvos auksiniais šlageriais jau tapusių dainų. Tarp Jų – „Išdalinau“, „Mažyte“, „Mano vienintele“, „Saulė leidžias“, „Nidai“, „Valsas mamai“, „Mama“, „Suvalkijos berniokas“ ir kitos.

O.Vyšniauskas − kompozitorius, liaudies dainų aranžuotojas bei autorinių dainų atlikėjas, žinomas ir iš vaidmenų roko operoje „Prisikėlęs“ bei miuziklo „Lauktasis“. Atlikėjas yra dainavęs estradinės muzikos grupėse „Combo“, „Labirintas“, „Vilnius“, „Vilniaus aidai“. Šiuo metu aktyviai koncertuoja vienas arba su grupe Lietuvoje ir užsienyje, dalyvauja įvairiuose televizijos  projektuose, miuzikluose ir kituose muzikiniuose scenos pastatymuose. O.Vyšniauskas išleido gal jau dešimt solinių albumų. Jo sukurtas dainas dainuoja tokie atlikėjai kaip Inga Valinskienė, Linas Adomaitis, Irena Starošaitė, Sasha Song ir kiti.

Šventiniame gimtadienio koncerte O.Vyšniauskui talkins grupė, kurią sudaro profesionalūs ir gerai žinomi Lietuvos muzikantai: Virgilijus Butkevičius (gitara), Danielius Praspaliauskis (saksofonas), Vytautas Mundinas (mušamieji), Vladas Klimas (klavišiniai) bei Ričardas Matyženokas (bosinė gitara).

Bilietai – po 32 Lt, juos platina „Tiketa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių