Šv.Valentino dieną – „Muzikinės kaukės“ finišas

Du mėnesius kruopščiai rengęsi pasirodymams ir stebinę netikėčiausiais įsikūnijimais, keturi projekto „Muzikinė kaukė“ dalyviai pasiekė finišo tiesiąją.

Liepa Mondeikaitė šiame muzikiniame projekte dažniausiai turėjo progą gilintis į savo vyriškąjį pradą. Ji pranoko pati save įkūnydama Laimutį Purvinį, korėjietį reperį – populiariojo kūrinio „Gangnam style“ atlikėją Psy, eurovizininką Aivarą Stepukonį ar grupės „Aerosmith“ plačiaburnį Steveną Tylerį.

Po kiekvieno Viktoro Malinausko pasirodymo visa komisija prieš jo talentą nulenkdavo galvą. Ar įkūnytų lietuviškąjį „liūtą“ Žilviną Žvagulį, ar virstų juodaode Ella Fitzgerald, ar trauktų apie alyvas kaip „Anties“ lyderis Algirdas Kaušpėdas – V.Malinauskas žavėjo per visą projektą. Pats jis prisipažino, kad sunkiausia buvosuvaidinti Gytį Paškevičių bei Stingą. Deja, šis dalyvis negalės tinkamai pasiruošti finalui dėl netikėto peršalimo ir kol kas net nėra aišku, ar iki jo pasveiks.

Ruslanas Kirilkinas komisijos palankumą pelnė projekto pradžioje puikiai pamėgdžiojęs atlikėją Vitą. Žiūrovus jaudino jo jausmingai atliekama Filipo Kirkorovo daina apie vienišą širdį, stulbino gebėjimas įsijausti į Rositos Čivilytės vaidmenį, sėkmingai įgyvendinta neįmanoma misija – Eugenijaus Ostapenkos įkūnijimas.

Irena Starošaitė neabejotinai verta didžiojo finalo. Ji tikina, kad „Muzikinė kaukė“ buvo didelė šventė, ir kiekvienam vaidmeniui ji kruopščiai ruošdavosi. Ir pasiruošdavo. Galima tik numanyti, kiek jai pastangų kainavo įkūnyti Edmundą Kučinską, Merūną ar Arethą Franklin.

Balsavimas finale bus nekomercinis – žiūrovai už mylimiausią atlikėją galės balsuoti šiais numeriais: 8 700 44701, 8 700 44702, 8 700 44703, 8 700 44704.

„Muzikinės kaukės“ finalas – vasario 14 d. 20.30 val. per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mik

mik portretas
ruslanai tu kaip visada nuostabus,žiauriai gera kad tu laimėjai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių