Svarovskių karalienė I.Budrienė: niekada nebenusigręšiu nuo prašančiųjų

TV3 laidos „Turtuoliai-vargšai“ eksperimentas keliasi į Kauno gatves.

Šį kartą elgetos dalią pasirįžo išbandyti žiniasklaidos „Swarovski“ karaliene praminta Kauno verslininkė Inga Budrienė.

Labdaros renginius organizuojanti ir pati noriai juose dalyvaujanti moteris pirmą kartą ištiesusi ranką išėjo į gatvę.

Septynias valandas Inga kentė specialų grimą, lietų, savo vadovaujamos kavinės padavėjų ignoravimą ir elgetavimą Kauno gatvėse.

„Prašau, gal galite man atliekų nuo stalo duoti? Nevalgiau aš, badauja ir mano vaikai. Neprašau kepsnio ar brangių gėrimų, man bent apgraužtos duonos“, – čigone paversta verslininkė maldavo kavinės darbuotojų.

Moteris nesidrovėdama bendravo ir su vietiniais elgetomis, kuriems net į galvą nešovė, kad čia turtinga ponia. Pasiūlę pereiti prie kitos bažnyčios elgetos patikino, kad per dieną uždirbti dešimt litų – Kaune tikra prabanga.

„Neturiu kur dėti akių, bijau parodyti rankas, nes jos dreba. Nežinau, iš kur pas tuos vargšus žmones tiek drąsos ir tiek kantrybės. Tave užgaulioja, varo šalin, o duonos juk reikia. Niekada nebenusigręšiu nuo prašančiųjų“, – drebėdama iš jaudulio po laidos filmavimo prisipažins Inga Budrienė.

Kiek pinigų pavyks iš kauniečių surinkti socialiniame eksperimente dalyvaujančiai Ingai Budrienei ir kodėl jos nepažins savi darbuotojai „Turtuolių-vargšų“ laidoje, sužinosite šiandien 20.10 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių