Susivieniję Lietuvos fakyrai sieks karščiausio rekordo

Lapkričio 3 dienos vakarą (nuo 17 val.) prie Ozo g. 18 esančio prekybos centro dangų nušvies rekordinio dydžio ugnies pašvaistė. Visi geriausi Lietuvos fakyrai jungiasi draugėn norėdami nustebinti Lietuvą ir pasiekti naujų ugnies valdymo rekordų. Skaičiuojama, kad apie 30-50 patyrusių fakyrų bandys pasiekti masiškiausio ugnies ratų sukimo rekordą ir atlikti masiškiausią ugnies šokio choreografiją.
Patyrę ugnies tramdytojai, kuriems vadovaus fakyrų klubai - „Viduramžių pasiuntiniai“, „Ugnies valdovai“ ir „Ugnies ratas“ - vakarui įsibėgėjus žiūrovams padovanos ir rekordinę degančių figūrų kompoziciją.
Karštus rekordus stebės ir fiksuos agentūros„Factum“ ekspertai.

„Rekordinio dydžio ugnies kompozicija“ yra vienas iš pirmą kartą Lietuvoje vykstančios parodos „Lietuvos rekordai“ renginių. 15-oje parodos, esančios „Ozo“ prekybos centre, stendų galima išvysti įdomių kolekcijų, susipažinti su išskirtiniais savo išvaizda ir pomėgiais Lietuvos žmonėmis, susipažinti su Lietuvos pasiekimais pasauliniu mastu, užfiksuotais ir Guinesso rekordų knygoje. Apsilankiusieji galės ne tik stebėti, bet ir patys siekti ilgiausio žiūrėjimo į vieną tašką ar greitojo kvadratinės šaknies traukimo rekordų.

Planuojama, jog nuo spalio 22 iki lapkričio 11 dienos bus pagerinta arba pasiekta net 14 naujų rekordų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių