„Susitikime virtuvėje“ varžybas pirmą kartą laimėjo abu dalyviai

Septintosios „Susitikime virtuvėje“ varžybos pasibaigė netikėtai - į žaidimo superfinalą pateko abu dalyviai Asta Eivienė ir Tomas Tracevskis.

39-erių metų Asta Eivienė iš Kauno „Iki“ pirkėjams pasiūlė vyniotinį-viliotinį, pagamintą iš sūrio ir maltos mėsos. Su šiuo patiekalu jai pavyko uždirbti 1171,85 Lt ir laimėti kvietimą į superfinalą. Jos konkurentas Tomas Tracevskis gamino vištienos pirštelius, apkeptus traškia džiūvėsėlių pluta. Jo pelnas už šį patiekalą vos ne dvigubai kuklesnis - 659,49 Lt, bet 28-erių metų vyras visus papirko geru humoro jausmu, iškalbingumu ir charizma. Tad laidos kūrybinė grupė ir virėjas Linas Samėnas nutarė atsižvelgti į žiūrovų prašymus ir padovanojo teisininkui Tomui kelialapį į superfinalą.

Vaikinas pasakojo, kad šį patiekalą - vištienos pirštelius, kūrė draugei. Ji itin mėgsta kinišką traškią vištieną ir visuomet jos užsisako, kai tik pora nueina į kinų restoraną. Tad vyras nutarė nustebinti draugę ir patiekalą pagaminti pats. Traškios kiniškos vištienos Tomui pagaminti nepavyko, bet išėjo meksikietiško stiliaus aštroki ir traškūs vištienos piršteliai.

Kaunietę Astą Eivienę sūrio ir mėsos vyniotinį gaminti išmokė jos draugas armėnas. Įdomus, iki tol nematytas patiekalas labai patiko jos šeimai, Asta šiuo vyniotiniu vaišina draugus, svečius ir visuomet sulaukia komplimentų.

Kitą savaitę dėl galimybės „Iki“ pirkėjų teismui pateikti savo patiekalą varžysis trys jaunos ir žavios moterys. Kulinarijos kursus baigusi Aurelija Adamkovič keps pyragą, į kurio tešlą reikia pilti „Fantos“ - tai nustebins net visko mačiusį Liną Samėną. Būsima gydytoja Justina Stabrauskaitė  atskleis ne tik kulinarinius sugebėjimus, bet ir kitus talentus. Simona Pupininkienė iš Druskininkų prisipažins, kad anketą pildė dėl vienintelio pyrago recepto. 3 dalyvės - 3 pyragai.

„Susitikime virtuvėje“ - šiokiadieniais 18.25 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: Susitikime virtuvėje

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių