„Supertramp“ gitaristas - Laisvalaikio namuose „Nautilus“!

Ketvirtadienį 19 valandą Laisvalaikio namuose "Nautilus" koncertuos visame pasaulyje žinomos britų grupės "Supertramp" gitaristas - Carl Verheyen.

Carl Verheyen yra ne tik "Supertramp" narys, bet ir Los Andžele įkurtos grupės "Carl Verheyen Ban"  lyderis.

JAV gyvenantis Carl - vienas populiariausių ir paklausiausių pasaulyje amerikiečių sesijinių ir studijinių gitaristų, dėl kurio varžosi daugelis prodiuserių ir grupių.

Solidusis ir muzikos pasaulyje vienas kompetentingiausių žurnalų “Guitar magazine“ kelis kartus jį pripažino geriausiu metų studijiniu gitaristu.

Neatsiejama jo kūrybos dalis - grupė „Carl Verheyen Band“, su kuria koncertuoja ir aktyviai leidžia solo albumus.

Carl groja įvairiausią muziką, o jo kūriniai skambėjo ir keliuose filmuose. Vienas Holivudo sukurtas filmas puikiai žinomas daugelio pasaulio šalių žiūrovams - "Paprasti įtariamieji".

Šeštadienį 19 valandą Laisvalaikio namuose "Nautilus" - „Alexander Blume Blues Band“ (Vokietija). Alexander Blume - klavišiniai, Andreas Buchmann - bosas, Marcel Sakautzky - gitara, Maximilian Blume - mušamieji.

Programoje: boogie woogie, bliuzas, tradicinis džiazas, taip pat Alexandro Blumes kompozicijos iš jo naujausios kompaktinės plokštelės “Iceland Blues“.


Šiame straipsnyje: NautilusNautilus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių