Supermanekenė Gisele Bundchen susilaukė pirmojo vaiko

Brazilų supermanekenė Gisele Bundchen pagimdė savo pirmąjį vaiką - sūnų, kurio tėvas yra amerikietiškojo futbolo žvaigždė Tomas Brady.

T.Brady žurnalistams trečiadienį spaudos konferencijoje Foksbore, Masačusetse, sakė, kad mažylis, kuris dar neturi vardo, gimė antradienį vakare ir kad tai buvo "nuostabiausia patirtis" jo gyvenime.
"New England Patriots" puolėjas taip pat sakė, kad G.Bundchen ir naujagimio sveikata gera.

"Visi laikosi puikiai, - sakė jis. - Gerai neišsimiegojau".

Tai pirmasis 29 metų G.Bundchen ir antrasis T.Brady vaikas. Futbolininkas dar turi dvejų metų sūnų Jacką (Džeką), kurio motinos aktorės Bridget Moynahan (Bridžet Moinahan) nebuvo vedęs.

G.Bundchen, kuri anksčiau susitikinėjo su "Titaniko" (Titanic) žvaigžde Leonardo DiCaprio (Leonardu DiKaprijumi), už T.Brady ištekėjo vasario mėnesį, per kuklią ceremoniją Los Andžele, o balandį pora Kosta Rikoje surengė kitą vestuvių ceremoniją draugams ir giminaičiams.

Futbolininkas leido suprasti, kad prieš sekmadienio rungtynes su "Carolina Panthers" daug laiko sauskelnių keitimui neskirs.

"Kaip iš šios komandos kapitono ir lyderio jiems mažiausiai reikia, kad nebūčiau iš tikrųjų visą dėmesį sutelkęs į darbą, - sakė jis. - Esu tai skolingas tiems vaikinams rūbinėje".

"(Turiu) atidėti visas šias emocijas ir ... ateiti čia su dideliu ryžtu dėl to, ką turime padaryti kaip komanda", - pridūrė jis.

Trečiadienį T.Brady 16 minučių pavėlavo į savo savaitinį susitikimą su žiniasklaida. Paklaustas, kas nauja, jis atsakė "Normali savaitė" ir nusišypsojo.

B.Moynahan trečiadienį paskelbė pareiškimą, kuriame sako: "Linkiu jiems viso, kas geriausia, dėl jų kūdikio ir esu tikra, kad mano sūnus džiaugsis turėdamas netikrą brolį. Prašau spaudos gerbti mūsų privatumą, kol sutinkame šį mūsų išplėstinės šeimos pagausėjimą".


Šiame straipsnyje: Bundchen

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių