„Supermama 2010” tapo Rūta iš Panevėžio

Motinos dienos proga dėl nuostabiausios, šauniausios, rūpestingiausios mamos titulo ir pagrindinio prizo – papuošalo su deimantu – varžėsi būrys mamyčių.

„Pirma mintis kilusi po renginio – tai turi būti tęstinė šventė, ir aš net neabejoju, kad mamos, kurios jau dalyvavo konkurse, savo jėgas išbandytų ir kitais metais. Mamos tą dieną pražydo pavasarinėmis šypsenomis. Labiausiai nustebino, kad mamytės susirinko iš įvairių Lietuvos kampelių: Kauno, Molėtų, Garliavos, Panevėžio, Vievio ir kitų miestų, “- pasakojo „Supermama 2010“ konkurso vedėjas Juozas Liesis.

Pirmą kartą Vilniaus prekybos centre „Panorama“ organizuotame šauniausios mamos konkurse „Supermama 2010“ išrinkta laimėtoja – 42 m. Mama Rūta iš Panevėžio. Tris vaikus auginanti „Supermama“ į konkursą, vykusį Vilniuje, atvyko lydima vyro Audriaus ir dukros Emilijos. Buhaltere dirbanti Rūta džiaugėsi, kad konkursas buvo kupinas linksmų nuotaikų ir visoms jame dalyvavusioms mamos tapo smagia šventine atrakcija.

–  Kaip nutarėte dalyvauti „Supermama 2010”  konkurse?

– Apie „Supermamos 2010“ konkursą perskaičiau internete. Vaikai vienbalsiai nutarė, kad aš turiu dalyvauti, nors abejojau, nes nemaniau, kad man, 42 metų mamai, pasiseks nugalėti varžantis su jaunomis mamytėmis. Vis gi nutariau pasidaryti sau šventę, ištrūkti iš rutinos ir sudalyvauti.

– Ar sunkios buvo užduotys?

– Renginys buvo nerealus, mamos fantastiškos, o užduotys privertė ne tik pasportuoti, bet ir pasukti galvą bei prisiminti seniai prabėgusius vaikų kūdikystės metus. Užduotys buvo labai įvairios,  ir tikrai linksmos. Visos pasirodėme esančios kūrybiškos ir išmoningos, todėl buvo tikrai smagu. Mano komanda, surinkusi daugiausiai taškų, padėjo man siekti tikslo – nugalėti. Noriu pabrėžti, kad visos mamos buvo šaunios ir vertos geriausios mamos titulo. Labai gražu, kad visas dalyves apdovanojo gėlėmis ir rėmėjų prizais. Po konkurso visos grožėjomės kariūnų choro pasirodymu.

– Kokiai mamų grupei priklausėte?

– Aš priklausiau „žieminukių“ komandai, nes dukra Emilija yra gimusi vasario mėnesį, ir būtent ji buvo mano didžiausia sirgalė konkurso metu.

– Ką Jums duoda „Supermama 2010“ titulas?

– Man svarbiausia, kad juo labai džiaugiasi mano vaikai. Jie sakė, kad aš ir taip esu „supermama“, tik dabar toks titulas tapo oficialiu. O aš, negaliu atsigrožėti prizu, jis man primena tris, pačius džiugiausius mano gyvenimo periodus – kiekvieno vaikelio laukimo šventę. 

Konkurso organizatoriai – prekybos centras „Panorama“ ir portalas „Supermama.lt“ – sako, kad konkursas turėtų tapti Motinos dienos tradicija ir kitąmet pritraukti dar daugiau šaunių mamyčių.


Šiame straipsnyje: supermama

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių