"Super L.T.“ skandalus pristatys R.Kirilkinas

Šį penktadienį „Super L.T.“ karštąją sofutę išbandys dainininkas Ruslanas Kirilkinas.  Gavęs pasiūlymą vesti laidą kartu su Violeta Repčenkaite, vaikinas neslėpė seniai apie tai svajojęs.

„Super L.T.“ studijoje šeimininko poziciją užėmęs Ruslanas papasakos, kokią dainą paruošė „Eurovizijos“ dainų konkurso atrankai. Savo seksualinės orientacijos neslepiantis dainininkas taip pat atskleis, kiek teisingi gandai apie jo skyrybas su sutuoktiniu suomiu.

Viena pikantiškiausių šio penktadienio laidos temų: kas ir kodėl įkando Astai Valentaitei. Tyliai skyrybas su milijonieriumi Laimučiu Pinkevičiumi bandanti išgyventi Asta Valentaitė papuolė į absurdišką situaciją. „Jau ir gandai nuėjo, ar ne?“, - pagauta prie „Vilniaus vartų“ stebėjosi aukštuomenės dama. Praėjusį penktadienį Astai, nusprendus pasilinksminti viename  sostinės bare, vakarėlis baigėsi keistu išpuoliu. „Neaišku, specialiai ar atsitiktinai mergina griuvo po Astos kojomis ir jos niekas negalėjo atplėšti“, - pasakoja incidento liudininkas. Laidos žurnalistai aiškinasi, ar šio išpuolio nesurengė Pinkevičiaus dukra Ieva Pinkevičiūtė.

„Super L.T.“ skandalingai dainininkei Erikai įteikė nėštumo testą. Po siautulingo striptizo policijos areštinėje Erika Lisauskienė pareiškusi, jog pastojo, sukėlė pareigūnų pasipiktinimą. Abejonės kilo ir spektaklį stebėjusiems žurnalistams. Tačiau, gavusi nėštumo testą, skandalingoji Kauno žvaigždė tiesiai prieš  „Super L.T.“ kameras išsklaidė visas abejones. Negana to, policininkų „siaubu“ vadinama Erika žurnalistams papasakojo ir apie būsimo vaiko tėvą bei jo kolegų tariamus bandymus sunaikinti įrodymus.

Ką slepia Seimo narė Inga Valinskienė ir jos naujos aistros -  šokių partneris? Po šokių projekto, tarp Valinskienės ir jos šokdintojo Andriaus Butkaus, lyg žibutė po žiemos, pražydo itin paslaptinga draugystė. „Taip, jis man patinka kaip vyras, kaip partneris. Viskas yra labai puiku“, - su kibirkštėle akyse dėsto ponia Inga. Nepriekaištingais santykiais su buvusio Seimo pirmininko žmona giriasi ir Butkus. Pasaulio sportinių šokių čempionas laidai be užuolankų atskleidė, kokie Valinskienės bruožai jį labiausiai vilioja.

Taip pat laidoje „lietuviško Michaelo Jacksono“ - Donato Montvydo išpažintis apie seksualinę orientaciją ir tikrąją meilę. 

„Super L.T.“ - penktadienį 19.10 val. per LRTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių