„SupaDevynios“ Vilniuje įsups triukšmingą Užgavėnių karnavalą

Šiais metais pavasario sutiktuvių karnavalas anaiptol nebus santūrus. Jau vasario 13 d. tai įrodys „SupaDevynios“ Užgavėnės - įšalą sostinės Ūkio banko Teatro arenoje triuškins siautulingos muzikos, šokio ir ugnies fiesta, kuria tikimasi pritraukti per du tūkstančius kaukėtų persirengėlių.

Autentiškais elementais praturtintame improvizuotame šou žiemą iš kiemo varys „InCulto“, „Metal on Metal“, „Show Makers“ ir „The Sneekers“.

„SupaDevynios“ Užgavėnės neapsiribos specialiai šiai progai parengtais garsių grupių pasirodymais. Spalvoto šurmulio dalimi galės tapti kiekvienas renginio lankytojas – dvi menininkų komandos ant atlikėjų ir žiūrovų kūnų tamsoje šviečiančiais dažais tapys pavasario simbolius.

Energingieji „InCulto“ renginiui kurpia naują efektingą programą. Pasirodymo metu jie žada ne tik persikūnyti į magiškus personažus, bet ir „užgavėniškus“ ritmus kurstyti nematytais instrumentais ir sąskambiais.

„Electro stiliaus muziką grojantys ekscentriškieji „Metal on Metal“ vyrai nors ir pasirodymo detales laiko paslaptyje, tvirtina, jog renginiui ruošia kraują stingdančias kaukes“, - teigia vienas „SupaDevynios“ Užgavėnių organizatorių Danielius  Mironas.

Kaip ir visuose „SupaDevynios“ projektuose, Užgavėnių fiestoje netrūks autentiškų detalių, derinamų su modernaus šokio pasirodymais bei netikėta scenografija. Amžiną tradicinių personažų Lašininio ir Kanapinio ginčą perteiks neįprastame amplua pasirodysiantys Šarūnas Kirdeikis ir šokių trupė „Show Makers“. Improvizuota žiemos ir pavasario simbolių kova palaipsniui peraugs į būrio šokėjų pasirodymą. Vėliau „SupaDevynios“ sūpynes iki paryčių sūpuos ir nurimti neleis sparčiai populiarėjančio dueto „The Sneekers“ DJ setas.

Bilietus į triukšmingiausią Užgavėnių karnavalą Vilniuje, kainuojančius 15 Lt, galima įsigyti „Tiketoje“. Bilietais bus prekiaujama ir renginio vietoje.


Šiame straipsnyje: Užgavėnės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių