Šuo po penkerių metų klajonių grįžo pas šeimininkus

TV3 laidos „Keturkojis šou“ vedėją Skaivą Jasevičiūtę žiūrovai jau įpratę matyti keturkojų apsuptyje – dažniausiai jos numylėtinių taksų draugijoje. Tiesa, kuriant naujausią laidą Skaivai teko susidraugauti su labai neįprastais keturkojais – mažiausiais arkliukais Lietuvoje, kurių „Keturkojo šou“ svečias augina net... dvidešimt.

„Šie arkliukai tiesiog žavingi, tačiau reikia užsitarnauti jų palankumą– nes jie kaip šunys įkasti gali. Negalėjau patikėti, kad poniai nemėgsta, kai jiems kasai nosį“, – juokiasi Skaiva.

Pristatydama šio sekmadienio reportažą, gyvūnų mylėtoja išduoda: „Pasirodo, susirėmus dideliam arkliui su poniu, dažniausiai laimi mažylis.“

TV3 žiūrovai ne tik susipažins su poniais ir sužinos keletą įdomių faktų – pavyzdžiui, kiek arklio galių turi šis keturkojis, bet ir taps stebuklingos istorijos, vertos Holivudo filmo scenarijaus, liudininkais.

„Keturkojo šou“ herojumi tapęs šuo Dikas po penkerių metų klajonių sugrįžo pas mylimuosius šeimininkus! Šie jau nebesitikėjo kada nors išvysti pabėgusį šunį, tačiau vieną gražią dieną jį pamatė... pravažiuojančiame automobilyje. Kaip baigėsi ši istorija, paaiškės jau šį sekmadienį 10.30 val. tik per TV3.


Šiame straipsnyje: Skaiva JasevičiūtėTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių