Sulaikytą K.Sakalauską laidoje „Oplia“ pakeitė krepšininkas S.Jasaitis

LNK humoro laidos „Oplia“ komanda negaili gerų žodžių krepšininkui Simui Jasaičiui. Kas žino, kaip būtų pasibaigęs laidos filmavimas Egipte, jei ne Simas.

Krepšininkas į Egiptą lydėjo žaviąją Oksaną Pikul, pakviestą filmuotis vasarą per LNK pasirodysiančioje humoro laidoje „Oplia“. Simas žadėjo atsipūsti saulėtoje Hurgadoje, atgauti jėgas po niūrios lietuviškos žiemos.

Tačiau tik atvykus į viešbutį, tarp vieno iš „Oplia“ laidos personažų vaidinančio Karolio Sakalausko ir viešbučio personalo įvyko nemalonus incidentas, po kurio policija aktorių išvežė į policijos nuovadą.

Simas Jasaitis iš karto puolė gelbėti Karolio – šoko į taksi ir paskui policijos automobilį važiavo iki nuovados. Garsus krepšininkas rūpinosi Karolio teisėmis, bendravo su pareigūnais, o vėliau nupirko Karoliui lėktuvo bilietus, kad šis galėtų grįžti į Lietuvą.

Pagalbos iš Jasaičio „Oplia“ kūrybinė grupė sulaukė ir filmavimo aikštelėje. Netekus vieno komandos nario, kartu su Raimondu Šilansku, Oksana Pikul, Renata Kutinaite, Vitalijumi Cololo, Kristina Navickaite – Tina smagiose situacijose pasirodė ir krepšinio įžymybė.

Pasak komandos narių, Simas vaidino puikiai. Ypač pavyko duetai su Vitalijumi Cololo. „Vienas žemas ir kresnas, kitas – aukštas ir lieknas. Nufilmavome itin komiškas situacijas, kurios pralinksmins žiūrovus“, - pasakojo kūrybinė grupė.

Pasak „Oplia“ kūrėjų, Simas Jasaitis filmavosi ir scenose su Oksana Pikul. Jas žiūrovai išvys jau birželį, LNK eteryje prasidėjus vasaros sezonui „LNK vasara. Viskas įskaičiuota“ ir į eterį sugrįžus linksmai laidai „Oplia“.

 


Šiame straipsnyje: opliaSimas Jasaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių