Sukrečianti šou dalyvės istorija: alkoholio liūnas ir žuvęs mylimasis

Išsišokėlė, mergina, kuri  be jokių skrupulų gali perlipti per kitų galvas ir sužlugdyti konkurentes, o savo poelgiais priblokšti net visko mačiusį Radžį. Tokia nuomonė apie  vieną iš Radžio nuotakų, vilnietę Indiją. Tačiau iki šiol niekas nežinojo, kokį košmarą ji yra patyrusi.

„Netgi naktį pabusdavau verkdama. Eidavau apsiašarojus gatve ir man buvo visiškai dzin, ką galvoja žmonės. Nueini į degalinę, nusiperki butelį ir geri“, - LNK „Karamelinėms naujienoms“ pasakos Indija.

Baisus alkoholio liūnas. Depresija. Jokio noro gyventi. Artimųjų panieka.  Tragiška sužadėtinio  mirtis. Jos istorija išties sukrečianti. Tačiau jeigu tas siaubas nebūtų įvykęs, dabar Indijos tikrai nematytume ekrane. Ji būtų laimingai ištekėjusi, augintų vaikus ir dirbtų mėgstamą darbą.

Dėl didžiosios savo gyvenimo meilės Indija buvo pasiryžusi paaukoti viską. Ji net susipyko su tėvais ir išsižadėjo draugų.

Indiją išvarė iš namų, ji nakvojo automobilyje. Merginos ir jos mylimojo Lino planai buvo labai rimti.

Jie įsigijo sklypą viename iš Vilniaus sodų ir ėmė statyti namus. Visiškai vieni, savo rankomis. Indija prisimena, kaip pati sunkiai nešiojo plytas, kaip maišė betono skiedinį, kaip svajojo apie geresnį gyvenimą. Ir, žinoma, vestuves.

Nors naktiniuose klubuose Indija ir Linas linksmindavosi atskirai, į  šiuos namus visada grįždavo drauge. Kartais vieni. Kartais su draugais.

Tačiau vieną  naktį, rodos, po eilinių linksmybių viename bare, merginos širdį užvaldė siaubingas nerimas.

Ji vidury nakties užlipo ant Gedimino kalno.

Indija niekada nepamirš tos akimirkos, kai norėdama pasižiūrėti, kiek valandų, pasiėmėmobilųjį telefoną ir... išvydo žinutę.

Vienas artimas draugas parašė tik du žodžius: „LINO NEBĖRA“.

Tik gerokai vėliau Indija sužinojo kraupią tiesą. Tą naktį, išėjęs iš naktinio klubo, Linas neblaivus sėdo už vairo. Po kelių minučių įvyko siaubinga avarija, ir jos vaikinas žuvo.
Ir per laidotuves, ir po jų Indija gyveno kaip baisiame košmare. Ji liko  visiškai viena pusiau įrengtuose šaltuose namuose.  O paguodos ėmė ieškoti alkoholyje. Nėjo į darbą. Nevalgė. Ir net nesiprausė.

Indijos gyvenimo košmaras truko ne vienerius metus. Tol, kol  vieną dieną televizijos ekrane ji pamatė  Radžį. Štai tada mergina suprato, kad tai – jos išsigelbėjimas. Tačiau  kovoti dėl šio grobio lengva nebus.

Radžis Indijai -  ne šiaip svajonių jaunikis, o bilietas į naują gyvenimą.  Taigi, mergina  dės visas pastangas, kad jį sužavėtų, užkariautų  ir galų gale  atšvęstų išsvajotąsias vestuves.


Šiame straipsnyje: Indija MaskaliūnaitėRadži

NAUJAUSI KOMENTARAI

Halo

Halo portretas
Kazkaip netikroviskai skamba ;D arba norejo suvirpinti sirdi Radziui akd tik ja pasirinktu arba siaip auka pavaidint :D kazkiap sunku tiket kad taip buvo istikro :D

brrr net nupurte

brrr net nupurte portretas
pati slyksciausia dalyve...

ojooi

ojooi portretas
Radži, vyk ją lauk. Alkoholizmas- visam gyvenimui.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių