Suimto T. Lukoševičiaus mama: sūnaus skolos apgaulingai išpūstos

Aferisto titulas ir šimtatūkstantinės skolos, nepagaunamo nusikaltėlio etiketė.  Buvęs grupės „N.E.O.“ vokalistas, velionio dainininko Obuolio sūnus ir tikrų tikriausias Viliaus Tarasovo pusbrolis Tadas Lukoševičius  praėjusią savaitę pagaliau sugautas ir patupdytas už grotų.Tačiau ar gali būti, kad baisi istorija – melaginga?

Šį pirmadienio vakarą „Karamelinėms naujienoms“ pagaliau prabils Tado mama Dalia Lukoševičienė, kuriai sūnaus įkalinimas – didelė tragedija.

Moteris tiki: keršto planas, kurį jos vaikui surezgė keli turtingi bei įtakingi verslininkai, išsipildė. „Ta valanda man turbūt buvo pati skaudžiausia. Kai žinai, kad jis nekaltas. Nors žinau, kad pasakysit, jog kiekviena mama savo vaiką gina”, – pasakojo D. Lukoševičienė.

Dabar, kai vienturtis sūnus įkalintas izoliatoriuje, Dalia tiesiog privalo papasakoti, kaip viskas buvo iš tiesų. Juk pats Tadas nebeapsigins. Moteris gailisi, kad ji prabilo per vėlai. „Aš esu ramus žmogus, vadovaujuosi posakiu, kad tyla – gera byla. Bet gal laukiau pagalbos iš visatos, nors reikėjo netylėti iškart”, – sakė moteris.

Pusę milijonų litų ir dar daugiau siekiančios skolos. Ilgas sąrašas žmonių, kuriems Tadas, neva, kažko negrąžino. Ir antstolio bandymai parduoti įspūdingą dainininko butą. Ar gali būti, kad visa tai, kas oficialiai skelbiama apie Tadą – žiaurus melas?  Kad atlikėjas  prievarta pasirašė po skolos rašteliais, o milžiniškų pinigų – neregėjo akyse!?

„Skolos yra padidintos. Jos yra apgaulės būdu padidintos. Jis tokių skolų neturėjo ir tiek nesiskolino. Jis nėra pasiskolinęs nė pusės tiek”, – teigė Dalia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ŽINOMA

ŽINOMA portretas
sūnaus skolos tai visai ne skolos, juk pinigus kvailučiai patys davė iš meilės obuoliams:)))

kiek

kiek  portretas
prisimenu sia mama,tai puiki,naivi moteriske,puiki motina ir zmogus,tikinti zmonemis ,ju mdarugyste ir jautrumu,manau,taip auklejusi ir sunu,na o kad kazkas nori jji apgauti ,pasinaudoti ,tai faktas,linkiu isbristi is sios nesamones ir buti apdairiasniam suneliui.

Ostapas Bendaris

Ostapas Bendaris portretas
.......... Jei jau toks nekaltas tai kodel tada slapstesi nuo policijos ir nuo anstolio ? .............
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių