Subrendo: P. Hilton nori kurti šeimą

Paris Hilton vėl svajoja apie vestuves – ji paskelbė, kad nori nurimti, apsigyventi su mylimuoju, modeliu Riveriu Viiperi, ir susilaukti vaikų.

32 metų buvusi vakarėlių liūtė tvirtina, kad jos prioritetai pasikeitė ir kad dabar ji nori kurti gyvenimą su savo berniuku-žaisliuku, kuris yra 11 metų už ją jaunesnis.

Interviu televizijos laidai „The Wendy Williams Show“ P.Hilton sakė: „Manau, tai kiekvienos moters svajonė. Manau, kad tai gyvenimo prasmė – susilaukti vaikų ir vieną dieną turėti šeimą".

Prisipažinusi, kad „beprotiškai įsimylėjo“ savo draugą modelį, realybės televizijos žvaigždė pridūrė: „Jaučiuosi tokia laiminga, kad jį sutikau. Jis yra vienas maloniausių, vienas lojaliausių vyrų, kokius tik esu sutikusi per visą savo gyvenimą, jis elgiasi su manimi kaip su princese“.

„Jis yra gražiausias vyras, kokį tik esu mačiusi gyvenime“, - sako P.Hilton.

Tačiau R.Viiperi nereikėtų puoselėti pernelyg didelių vilčių – P.Hilton saldžiai kalbėdavo ir apie buvusius mylimuosius Dougą Reinhardtą, Benji Maddeną ir laivybos turto paveldėtoją Parį Lacį, su kuriuo buvo trumpai susižadėjusi.


Šiame straipsnyje: Paris Hiltonvaikainėštumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių