Su vėžiu kovojančio A.Brazausko viltis - ypatingi vaistai iš Izraelio

Lietuvos Prezidentas Algirdas Mykolas Brazauskas su žmona Kristina neslepia, kad  aplink Turniškių rezidenciją tvyranti miško ramybė yra tarsi didžiausias kontrastas tam, kas pastaruoju metu vyko ir Lietuvoje, ir asmeniniame jų gyvenime. 

„Praėję metai mums buvo patys blogiausi, kokius tik atsimename. Todėl mes labai džiaugiamės, kad jie pagaliau baigėsi“, - neslepia Brazauskai.  2009-taisias garsiajai šalies porai teko atlaikyti kankinačias grumtynes su A.M.Brazauskui atsinaujinusiu vėžiu ir ekonominę krizę, kuri labai atsiliepė ponios Kristinos verslui.

Laidai „Gyvenimas pagal moteris“ Brazauskai atskleis ir dar vieną didelę savo paslaptį. Prieš pat praėjusias Kalėdas jie lankėsi Izraelyje, kurio garsiausioje klinikoje Lietuvos Prezidentui buvo atlikti patys moderniausi sveikatos tyrimai ir paskirti ypatingais vadinami vaistai nuo vėžio. 

Apie praėjusius metus, kovą su vėžiu, naujausius sunkios ligos gydymo metodus, vaistus, kurie tūkstančiams lietuvių kol  kas yra nepasiekiama svajonė ir, žinoma, visos Lietuvos ateitį 2010-aisias - išskirtiniame Algirdo Mykolo Brazausko ir Kristinos Brazauskienės interviu  jau antradienį 20.30 LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių