Su šeima – į burbulų šventę

Uostamiesčio šeimos meno centras „Garsų imperija“ šeštadienį kviečia mažuosius klaipėdiečius su tėčiais, mamomis ir seneliais į burbulingas vasaros palydėtuves.

„Garsų imperijos“ kiemelyje vyks gyvi stebuklai: spalvoti burbulai virs saldainių lietumi, vaikų laukia įvairios akcijos ir atrakcijos, prizai ir siurprizai. „Tik nepamirškite atsinešti burbulų sau ir draugui bei prisidėti prie stebuklingo lietaus kūrimo, – ragino VšĮ „Garsų imperija“ direktorė Aurelija Stonkutė. – Šventėje laukiami visi! Paburbuliuokime kartu!“

Paklausta, kaip sekasi, Aurelija ėmė pasakoti: „Atsidarėme ne per seniausiai, todėl stengiamės kaip įmanydami judėti į priekį. Intensyviai ieškome draugų, bendraminčių, norinčių ir galinčių prisijungti. Tikime savo gerais norais ir idėjomis, norime šia „liga“ užkrėsti kuo daugiau vaikučių, tėvelių, senelių, didelių ir mažų šeimynėlių. Juk nieko nėra gražiau, kaip mama, tėtis ir būrys atžalų, drauge lipdantys svajonių namus iš plastilino arba piešiantys spalvotais delnais.

Šiuo metu pas mus – didžiuliai remontai, griauname sienas, statome naujas, rekonstruojame daug kitų reikalingų dalykų, kad tik greičiau įsikurtume ir galėtume šeimoms pasiūlyti kuo jaukesnę ir mielesnę aplinką. Mintyse sukasi begalės planų, projektų logiškų ir nelabai dalykų, kuriuos įsivaizduoju vykstančius čia, būtent šioje mūsų šeimos laisvalaikio studijoje. 

Manau, laikas nutraukti laisvalaikį, kuris aukojamas televizijai. Auginkime ir puoselėkime šeimynines vertybes, ugdykime save ir savo vaikučius grožiui ir gėriui... Banaliai skamba, tačiau šeimos, tikros darnios šeimos židiniui reikia būtent to...“.

 Taigi šį šeštadienį „Garsų imperija“ (Daržų g.13) kviečia į burbulingas vasaros palydėtuves, kurios vyks nuo 17 iki 19 val. O rugsėjo 1-ąją po šventės mokyklose vėl lauks visų smagiam pasibuvimui, nes šio centro muzikiniame kiemelyje „Vartai“ „Atvirkštukų“ teatras pradės švęsti savo 5-erių metukų gimtadienį ir surengs spalvingą koncertą.

Visi „Garsų imperijos“ renginiai kiemelyje – nemokami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių