Su „Chorų karais“ atsisveikino Šiauliai, lyderiai – Kauno rajonas

Grįžti į straipsnį

aida

aida portretas
kaunas nepasiduokite.labai nervuojuosi,kai jus ne pirmi.galiu gauti infarkta.

kažkaip

kažkaip portretas
geriau tegul pasistengia,kad būtų įdomu, o tai atrodo,kad nupirkta...

ziuretoja

ziuretoja portretas
Manau balsuotojai turi būti aktyvesni, jei nori , kad Kauno raj. choras nelaimėtų..., tačiau mes vistiek laimėsime :D ir 3-ią kartą Chorų Karai bus padaryti Kauno, wahahahahaha :D

Man

Man portretas
tai norisi, kad Panevezio kaliniu choras dainuotu vis geriau ir geriau, patektu i finala ir ka nors iskovotu.

L

L portretas
Panevėžio kalėjimo choras nieko ypatingo neparodo, bet žmonėms jų gaila, o juk pakliuvo ten ne be reikalo. Kažką , matomai, buvo negero padarę, kad ten pakliuvo ir nereikia daryti kažkokių super sąlygų ir verkti pasiėmus dideles nosines.

LT

LT portretas
Reikia būti savo miesto ir rajono patriotu, o ne Panevėžio,juolab nieko super neparodo. Kaip tik gaila buvo Šiaulių Saulės choro. Tikrai gražiai sudainavo.

Inesa

Inesa portretas
Tiesiog nebegaliu ziuret choru karu, kad ir kaip patikdavo ir nepraleisdavau nei vienos laidos. Viskas surezisuota tiek komisijos balai tiek ziurovu balsai. Palieka tuos chorus kurie atrodo, jog surinks laidai daugiau reitingu. Siauliu choras visad idomiai ir nuotaikingai, bei energingai pasirodydavo, nepalyginsi su Katazinos choru, vien i ja ziuret baisu. O kas liecia Panevezio chora tai ji taipogi palieka tik tam, kad sutrauktu daugiau ziurovu. Sutinku su komentuotoju kuris rase, jog nera ko ju gaileti, nes ne savo noru jos pataisu kolonijoj sedi ir ne siaip sau geda pasakyti ka tokio padare, kad uz grotu patubde, kitas daugiau nei desimciai metu. Daug idomiau ziuret laida kai viskas vyksta saziningai. Nu zodziu tv3 pasisiukslino juodai.

Galerijos

Daugiau straipsnių