„Studentė“ I.Puzaraitė ryžosi atvirai fotosesijai

„Studenčių“ narė ir LNK „Žvaigždžių duetų“ dalyvė Irūna Puzaraitė ryžosi pirmai savo gyvenime atvirai fotosesijai.

Ji tai padarė žurnale FHM. Daininkė sako, kad taip norėjo išlipti iš vaikiškos „Mokinukių“ uniformos.

- Irūna, ilgą  laiką atrodei jauna, kukli, gal net kiek drovi. Neseniai pasirodei daug seksualesniame amplua, „sutrenkusi“ drąsų bučinį su Mariumi Jampolskiu „Žvaigždžių duetų“ scenoje, o dabar - jau labai atvirai demonstrudama kūną FHM. Kodėl tai darai ir ko laukti toliau?

- Aš norėjau parodyti, kad esu nebe vaikas. Tiesa, pavyzdžiui, prieš dvejus metus, kai man buvo aštuoniolika, to nebūčiau dariusi. O šį kartą, sulaukusi FHM skambučio, sutikau net negalvojusi. Iki šiol į mus, „Mokinukes“, visi žiūrėdavo kaip į vaikus, ir net tapusios „Studentėmis“ to žmonių požiūrio nepakeitėme. Man atrodo, kad ši fotosesija išeis į naudą ir parodys, kad užaugome.

O ko laukti toliau... Na, manau, kiekvienas žmogus praeina tam tikrus gyvenimo etapus. Natūralu, kad mergina tampa moterimi, moteris - mama. Manau, manęs taip pat laukia tokia ateitis.

- Ar tikrai tik norėjai pasirodyti „labiau užaugusi“? O gal tikiesi daugiau vyrų dėmesio?

- Na, savo gyvenime rimčiau draugavau tik su vienu vaikinu, todėl galiu pasakyti, kad galbūt ir esu šiek tiek „neišsilaksčiusi“. Žodžius, kad esu karšta, seksuali, dažniau girdėdavau tik iš nepažįstamų. Todėl dabar norėtųsi šiek tiek daugiau laisvės.

Jeigu man po fotosesijos parodys dėmesį mano skonio vaikinas - aukštas, atletiškas, protingas - bus tikrai malonu.

- Ar ryžtumeisi nusifotografuoti visai nuoga?

- Jei kaip ir šįkart dirbtų profesionalas, o nuogumas būtų parodytas ne per daug atvirai - kodėl gi ne. Man fotosesijos yra ne naujiena, ne vieneri metai scenoje pripratino prie kamerų ir fotoaparatų, todėl fotosesijų metu moku atsipalaiduoti.

- Iš nuotraukų matoyti, kad turi gražų kūną. Bet šiuo metu net gražiausios moterys neretai patraukia ant chirurgo stalo, o po to nesidrovėdamos kalba apie savo plastines operacijas. Kaip tu tai vertini? Ar turi skaičių, kuris nurodytų, kiek plastinių operacijų yra „per daug“?

- Šiuo metu aš tikrai esu natūralaus kūno šalininkė, mane puošia genai ir teisinga mityba. Aišku, esu jauna. Kaip tokias mintis ir mano supratimą surikiuos gyvenimas, sunku nuspėti, todėl nenoriu kategoriškai atsakyti į šitą klausimą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių