Stiliaus ikona tituluojama E.Watson: mano kasdieninis stilius – nykus

Aktorė Emma Watson teigia, kad jos požiūris į madą yra labai nuobodus, nes jis nedėvi garsių dizainerių akinių nuo saulės ir nenešioja tūkstančiais kainuojančių vardinių rankinių.

Mados namų „Burberry“ veidas tikina, kad jos kasdieninis stilius yra visiškai neįdomus, todėl tituluojama jaunąja mados ikona ji nesijaučianti jaukiai.

„Mano bėda yra ta, kad aš esu šiek tiek nuobodi. Aš nenešioju prabrangių vardinių rankinių ir nedėviu didelių akinių nuo saulės, – pasakoja aktorė. – Kai man viešumoje nereikia „vaidinti“ kino žvaigždės Emmos Watson, aš renkuosi niekuo neišsiskiriantį paprastumą. Tiesą sakant, manau, kad turėčiau gerokai susirūpinti savo kasdieniniu įvaizdžiu – jis nykus.“

E. Watson yra ne tik mados namų „Burberry“ stiliaus ikona, dizainerių įkvėpimo šaltinis, bet ir „Lancome“ kosmetikos veidas. Aktorė tikina, kad itin atsakingai renkasi, kam leisti naudotis jos vardu ir bet ko reklamuoti nesutiktų: „Niekada neleisčiau naudotis mano vardu tai kompanijai, kurios produktai nebūtų patrauklūs man pačiai. Kalbant apie „Lancome“ - ši kompanija atstovauja viską, kas man patinka: Prancūziją, kurioje gimiau, kokybę ir žvaigždes, kuriomis žavėjausi nuo vaikystės – Julia Roberts, Penelope Cruz.“

Britė tikina, kad taip pat atsakingai renkasi ir filmus, kuriuose vaidinti. Šiuo metu ją galima pamatyti  muzikinėje dramoje „7 dienos ir naktys su Marilyn Monroe“. Ši juosta – tai atviras ir jaudinantis  žvilgsnis į Holivudo kino legendos Marilyn Monroe gyvenimą. Dviem „Oskarais“ nominuotame filme E. Watson vaidina stilistės asistentę Liusę.

Filmas „7 dienos ir naktys su Marilyn Monroe“ šiuo metu rodomas Lietuvos kino teatruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių