Stano tikrąjį motinos ir vaiko ryšį įvertino tik gimus sūnui

Vilniaus vaikų lopšelyje-darželyje „Žilvinėlis“ apsilankęs atlikėjas Stano jaunuosius talentus ragino šypsotis „iki dangaus“ ir nebijoti improvizuoti.

Su darželio auklėtiniais muzikos prodiuseris ir atlikėjas repetavo dainą „Ačiū, tau“, kurią kartu atliks gegužės 2 d. LNK transliuojamame Motinos dienai skirtame koncerte „Tau, mama!”.

„Ilgus metus man buvo sunkiai suvokiama Motinos dienos tikroji prasmė, tačiau viskas pasikeitė gimus sūnui. Savo akimis pamačius motinos ir vaiko ryšį, atėjo daug teisingesnis Motinos dienos suvokimas,“ - sakė jau 4 mėnesius tėvystės džiaugsmais ir rūpesčiais su žmona Indre besidalinantis atlikėjas Stano.

 Pasak mažųjų auklėtojos Danutės Pučienės, vaikai labai laukė susitikimo su dainininku, tad vos akies krašteliu pamatę ilgai lauktą svečią darželio kieme, pašnibždomis vis klausinėjo vienas kito: „Tai Stano čia ar ne Stano?“. Auklėtojai patvirtinus svečio tapatybę, darželinukai ėmė ruoštis repeticijai - netrukus mergaičių rankose „pražydo“ dirbtinės saulėgrąžos, į pagalbą muzikuojant pasiimtas žaislinis saksofonas.

Pasak dainininko, dirbti su vaikais daug lengviau nei kartais su suaugusiais - mažieji talentai neturi išbujojusių ambicijų, kiekvienas jų parodytas jausmas, pasakytas žodis yra tikras, nesuvaidintas.

Šiuo metu intensyvus pasiruošimas „Biovelos“ dovanojamam koncertui „Tau, mama!” vyksta visoje Lietuvoje. Sveikinimus su Motinos diena rengia mažieji iš 10 ikimokyklinio ugdymo įstaigų: Vilniaus, Kauno, Panevėžio, Alytaus, Ukmergės, Trakų ir Joniškio vaikų darželių. Finaliniame visų žvaigždžių koncerte „Tau, mama!“ kartu su naujai atrastais muzikiniais talentais iš Lietuvos darželių dainuos ir mamas sveikins populiarūs atlikėjai: Aistė Pilvelytė, Alanas Chošnau, Vaida Genytė, Neda, Linas Adomaitis, Atlanta, Vilija Matačiūnaitė, Virgilijus Noreika ir kiti. Gegužės 2 d. koncertą transliuos LNK televizija.


Šiame straipsnyje: Stanotau mama

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių