S.Soderbergho išdaigos: kovos scena nufilmuota tarsi meilės aktas

„Oskaro“ laureatas Holivudo režisierius Stevenas Soderberghas mėgsta krėsti išdaigas.

„Oušeno“ trilogijos kūrėjas neseniai viename interviu prisipažino, kad jam smagu žudyti kino žvaigždes – tai jis nusprendė padaryti ir savo naujame filme, šnipų trileryje „Melori Kein. Prarasta kontrolė“.

S.Soderbergho sumanymas paprastas – sukviesti į filmą būrį Holivudo žvaigždžių ir gerai iškaršti joms kailį. Kas gali būti kino gerbėjams smagiau, nei ekrane matyti, kaip skriaudžiamos jų pamėgtos žvaigždės? Michaelas Douglasas, Antonio Banderasas, Ewanas McGregoras, Channingas Tatumas – visus juos talžys raumeninga gražuolė – italų kilmės modelis ir moterų mišriųjų kovų čempionė Gina Carano.

Bet tai dar ne visos „Oskaro“ laureato Steveno Soderbergho išdaigos – filme yra ir viena aistringa muštynių scena viešbučio kambaryje, kurią režisierius nufilmavo tarsi meilės aktą.

Melori Kein (Gina Carano) nusprendęs suvilioti agentas Polas (Michaelas Fassbenderis) nusiveda ją į viešbučio kambarį. Iš tiesų Paulas turi užduotį Melori nužudyti. Moteris to nežino, ji tikisi sekso, o sulaukia smūgio į nugarą.

Žavi agentų pora pradeda įnirtingai kautis. Ant lovos, ant grindų... Jų muštynės aistringos, smūgius lydi gilūs atodūsiai, kurie skamba tarsi aistringos dejonės. Galop moters viršus – Melori Kein sėdi apsižergusi Polą ir įrėmusi ginklą jam į galvą...

„Manau, kad šnipų gyvenimas yra toks išskirtinis, kad nenuostabu, kad jame yra susimaišę mirties ir erotikos elementai“, – komentavo šią sceną aktorius Michaelas Fassbenderis.

Šioje scenoje yra ir epizodas, kai Ginos Carano veikėja muštynių įkarštyje surakina šlaunimis partnerio veidą ir treniruotomis kojomis bando jį pasmaugti. Atrodytų, pora ketina užsiimti oraliniu seksu...

Kaip tokią kautynių pozą galėtų pakomentuoti joje dalyvavęs aktorius? M.Fassbenderį klausimas prajuokino: „Žinote, aš esu aktorius ir kišu savo galvą ten, kur režisierius man pasako...“

Ar jam patiko kautis su tikrame kovų ringe užgrūdinta Gina Carano? „Tai buvo smagu“, – prisiminė Michaelas Fassbenderis. Tiesa, aktorius neslepia, kad filmuojant šias scenas Gina Carano jam vis dėlto įtaisė kelias mėlynes. „Jai kautis sekasi geriau nei man“, – šyptelėjo M.Fassbenderis, kuris prisipažino, kad kovų scenos jam buvo nepatirtas išbandymas.

Seksualusis šnipų trileris „Melori Kein. Prarasta kontrolė“ jau greitai atkeliaus ir į Lietuvos kino teatrus, o kol kas siūlome pasižiūrėti šį labai aistringą epizodą:



NAUJAUSI KOMENTARAI

oho

oho portretas
oho
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių