S.Siparis J.Roberts brolį pasiuntė „ant trijų raidžių“

„Whitney Houston – mano antroji meilė. Pirmoji buvo Vladimiro Vysockio žmona Marina Vladi. Žinoma, aš nekalbu apie savo žmoną“, – kaip visuomet, nevengdamas pokštų, po scenos karalienės W. Houston mirties TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjui Edvardui Žičkui pasakojo aktorius Saulius Siparis.

Kitaip nei daugeliui dainininkės gerbėjų, jam buvo visiškai aiškios priežastys, pastaraisiais metais pasaulinio garso įžymybei gyvenimą pavertusios pragaru. Sauliui teko filmuotis ir bendrauti su ne viena Holivudo garsenybe, tad aktorius turėjo progos iš arti pamatyti, kaip gyvena ir ko bijo ryškiausios žvaigždės.

„‚Žvaigždiškas‘ gyvenimas ko gero labiausiai iš visų mano pažįstamų paveikė Ericą Robertsą, – jau šįvakar 20.30 val. TV3 žiūrovams pripažins S. Siparis: – Jis gebėjo sukelti skandalą dėl visiško nieko. Kaip puikus aktorius, skandalą sukeldavo tiesiog meistriškai. Galų gale man trūko kantrybė ir aš jį pasiunčiau... toli toli. Jis nutilo ir mūsų santykiai ženkliai pagerėjo.“

E. Robertsas – kino mėgėjams puikiai pažįstamas aktorius. Jis vaidino su tokiomis žvaigždėmis kaip Richardas Gere‘as, Kim Basinger ir Uma Thurman. Tiesa, visuomenėje aktorius geriau žinomas kaip garsiosios Julios Roberts brolis. Mintis, kad jaunėlė sesuo, kurią jis pats atvedė į kiną, gerokai jį pranoko, Ericą tiesiog varo iš proto.

„Prieš filmavimą buvau įspėtas, kad jokiu būdu negalima kalbėti, net užsiminti apie Julią. Nors kaip tik ji ir ištraukė E. Robertsą iš gilios duobės, į kurią jis buvo įsmukęs iki ausų“, – prisiminimais TV3 eteryje dalinsis S. Siparis.

Anot jo, nesunku suprasti, kodėl net ir didžiausi Holivudo talentai nuolat gyvena įtampoje ir bijo dėl savo rytojaus. Kodėl?

Įspūdingas S. Sipario pasakojimas – jau šįvakar 20.30 val. TV3 laidoje „Gyvenimas yra gražus“.


Šiame straipsnyje: Saulius Siparis

NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
o, dar viena megažvaigždė su savo super svarbia nuomone apsireiškė...

fee senas girtuoklis

fee senas girtuoklis portretas
lys i krumus tu slykstus seni...

nuo kada

nuo kada portretas
jis tapo puikiu aktoriu...greiciau pasikeles aktorius eina is maximos tai galima dar uzdet padekla ant galvos as asoti ir nenukris.....yra ir puikesniu ir geresniu aktoriu.....ir nereikia kelt i virsu tai ko nera...pasiunte matai ....galiu tiek pasiust ir pasakyt nekulturos kad tureciau but kulturos ministras nors esu issilavines ir kulturingas....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių