Spektaklis „Meilė ir taika“ į Klaipėdą atveš žaismingą nuotaiką

Sėkmingai apkeliavusi beveik visą šalį gyvo garso muzikinė komedija „Meilė ir taika“ šeštadienį vėl užsuks į Klaipėdą su visu būriu Lietuvos teatro scenos įžymybių, publikai pažįstamų iš įvairių spektaklių, teleserialų bei populiarių TV laidų.

Spektaklyje vaidina aktoriai Eglė Mikulionytė, Džiugas Siaurusaitis, Rasa Rapalytė, Leonardas Pobedonoscevas, Audrius Bružas, Giedrius Savickas, Žemyna Ašmontantaitė, Lina Rastokaitė, Irmantas Jankaitis, Simas Lindešis, Tomas Dapšauskas, Darius Rakauskas ir kiti.

Specialiai šiam spektakliui nuotaikingą ir linksmą muziką sukūrė kompozitorius Antanas Jasenka, libreto ir dainų autorė – Agnė Dilytė, režisieriaus – Mantas Verbiejus.

Gyvo garso muzikinė komedija „Meilė ir taika“ bei joje vaidinančių įžymybių būrys, anot spektaklio režisieriaus M.Verbiejaus, bandys praskaidrinti rudenines žiūrovų nuotaikas ir patraukti juos plėtojama intriga, žaismingumu, spalvingais personažais, nestandartiniais kūrybiniais sumanymais, aktorinių vaidmenų perliukais.

Abejingų nepaliks gausybė gyvai atliekamų aistringų, lyriškų, nuotaikingų dainų, žadėjo spektaklio kūrėjai.

Jų „Meilė ir taika“ – žaisminga muzikinė komedija apie meilę, vyrų ir moterų intrigas, jų paradoksalius santykius bei meilės deficitą.

Spektaklyje publika atpažins ir komiškas šiandienos Lietuvos gyvenimo realijas bei nūdienos veikėjus.

„Meilė ir taika“ bus rodoma Klaipėdos koncertų salėje (Šaulių g. 36) spalio 29 d. 18 val.

Bilietai – po 23–53 Lt, juos platina „Bilietai.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių