Per spektaklį „Urvinis žmogus“ aktorius D. Kazlauskas susmuko scenoje

Antradienio vakarą spektaklio „Urvinis žmogus“ žiūrovai jo pabaigos neišvydo. Vidury pasirodymo scenoje susmuko pagrindinis aktorius Dainius Kazlauskas.

Vyrui kažkas nutiko su stuburu, iškviesta greitoji pagalba, rašo delfi.lt.

Bendrasis pagalbos centras apie 21 val. gavo iškvietimą į Teatro areną, kur vyko spektaklis. Šaltinių teigimu, 1971 metais gimusiam vyriškiui pasidarė bloga.

„Idioteatro“ prodiuseris Simonas Keblas negalėjo nieko tiksliai pasakyti apie D.Kazlausko savijautą, bet teigė, jog vėliau vakare aktorius jau buvo namuose.

D.Kazlauskas sukūrė daugiau kaip 20 vaidmenų įvairių teatrų spektakliuose, filmavosi keliolikoje Lietuvos, Europos ir JAV režisierių filmų, buvo apdovanotas „Auksiniu scenos kryžiumi“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip uždarbiauja chirurgai? JAV ligoninė gauna du-tris kartus daugiau pinigų už chirurginio ligonio gydymą, jeigu gydoma nekokybiškai ir susidaro komlikacijos [1]. Pinigų dabar visiems trūksta, todėl bandymai pagerinti chirurginių operacijų kokybę JAV ligoninėse yra nepopuliarūs. Ar Lietuvoje chirurgai naudojasi tokiu pat metodu uždirbti? Galite palikti jūsų nuomonių aprašymus komentarų skyriuje, surašant Google paieškoje žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Va

Va portretas
nuostabus pavadinimas urvinis zmogus,jo pas mus, manau,Lietuvelej daug dabar urviniu......tinka visiems..

ne pagrindinis

ne pagrindinis portretas
o vienintelis spektaklyje vaidinantis aktorius. Tai - monospektaklis
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių